Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így mennyi esélyem van normális barátnőt kifogni?
Figyelt kérdés
Jó szándékú, tisztalelkű, dinamikus vagyok de eléggé heves és erőszakos tudok lenni ha felhúznak. Van, aki így elfogad? Persze igyekszem változni.2013. jún. 4. 15:09
2/10 anonim válasza:
Nagyjából 50%-od van. Vagy van esélyed, vagy nem.
3/10 anonim válasza:
#2 akkor tíz lányból ötnél van esélye?
4/10 anonim válasza:
Ha tudod kezelni az erőszakosságot akkor több esélyed lesz
5/10 anonim válasza:
Egyébként a szeretet csodákra képes én ismerek egy ember aki úgyan ilyen volt mint amit leírt a kérdező de megtalálta élete párját és teljesen megváltozott.
6/10 anonim válasza:
Mindenkinek van valami hibája, tökéletes ember nincs. Előbb vagy utóbb pedig meg fogod találni a Neked való nőt!
7/10 anonim válasza:
Én sok hibát elnézek, de az erőszakosság nem tartozik ezek közé:/
19/L
8/10 A kérdező kommentje:
7-es, nem mindig vagyok az, csak ha azt érzem indokolatlanul kóstolgatnak, vagy pörgetnek fel illetve ha szarnak rám.
2013. jún. 4. 15:43
9/10 anonim válasza:
ez nálam akkor sem férne bele. De biztos találsz valakit aki egy ideig ezt elviseli.
10/10 A kérdező kommentje:
Egy ideig. Felettébb kedves vagy. Köszi.
2013. jún. 4. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!