Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác olyanokkal lóg, akik drogoznak, attól még lehet h ő nem teszi ezt?
Van egy srác,aki nagyon bejön nekem. Már egy ideje ismerem. Mindig azt gondoltam,h ő egy "jófiú",mert mindig kedves volt velem,aranyos,és udvarias,és másokkal sem viselkedett másként. Viszont most kiderült,h egy bizonyos társasággal szokott lógni. Szóval a haverjai olyanok,akik isznak,drogoznak,és egyéb csúnya dolgok. De belőle még akkor sem nézném ki,h drogozna...meg talán arról már hallottam volna a közös ismerőseinktől. Lehetséges,h ő nem él ilyen szerekkel ha a haverjai nagyon??
20/L
Es ha buliban mondjuk havontabekap par exstasyt?? Attol sem lesz mas ember........foleg, ha nem mesz el a buliba, es nem is latod olyankor.....nem fog megvaltozni tole! Ha meg zavar akkor hagyd beken es lepj tovabb, ne akard a sajat dolgaidat raeroltetni, attol hogy te soha nem probaltad, meg lehet o szereti...most fiatal most kell bulizni....velemenyem szerint jobb mintha alkoholista lenne, es verne a noket......tehat magyarorszag nagy szazalekaba tartozna....
Nem, neked majreznod kell azon hogy neha bulizik es jolerzi magat.....ha ilyen, akkor ilyen, ez van.....es amugy nagy az eselye hogy kiprobalta es csinalja is, szoval ez a hajo eluszott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!