Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác olyanokkal lóg, akik drogoznak, attól még lehet h ő nem teszi ezt?
Van egy srác,aki nagyon bejön nekem. Már egy ideje ismerem. Mindig azt gondoltam,h ő egy "jófiú",mert mindig kedves volt velem,aranyos,és udvarias,és másokkal sem viselkedett másként. Viszont most kiderült,h egy bizonyos társasággal szokott lógni. Szóval a haverjai olyanok,akik isznak,drogoznak,és egyéb csúnya dolgok. De belőle még akkor sem nézném ki,h drogozna...meg talán arról már hallottam volna a közös ismerőseinktől. Lehetséges,h ő nem él ilyen szerekkel ha a haverjai nagyon??
20/L
Es ha kiprobalja akkor mivan? Nem hal bele egy slukk fuves cigibe vagy egyeb.....ugyan az az ember marad attol nem egy brutal heroinfuggo......
Nem vagyte egy kicsit alszent?
Nem mondom rá hogy sok esély van rá de lehet hogy vissza tudja magát fogni. Nekem még gimiben az egyik osztálytársammal volt hogy ő is ilyen társaságban mondhatni élt, 8. ker közepe bérházak. Naponta kivolt téve a "csábításnak" de nagyon sokáig ellenált neki és mondta hogy ő nemkér ilyet. De 1-2 év múlva már kipróbálta és a hétvégi partyk rendszeres hangulatalapozásához hozzátartozott a számára sajnos. Viszont nem szívta be a drog és letette, van munkája, csinálja az egyetemet és nem jár minden hétvégén partyba. :)
Tehát igen, lehet hogy a srác még nem próbálta ki, vagy ha igen, le tudod hozni róla!
21/F
50-50%
ezt csak ő tudná megmondani, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!