Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nincs szerencsém? Az össze csaj vagy pest vagy dunántúl.. Nyíregyházáról egy csaj sem használja az oldalt?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 19:11
11/15 anonim válasza:
Nos, a 10-es válaszoló személyében egy nyíregyházi hölgyet köszönthetünk:)
12/15 anonim válasza:
Hihetetlen, én Nyíregyházától 15 km-re lakom, de mindenki legalább 250 km-re lakik itten. Mindenki pesti vagy még messzebb lakik.
19/F
13/15 anonim válasza:
nekem sincs szerencsém a közép dunántúllal.. a környékemen senki.. úgy látszik keresztezzük egymás idejét
14/15 anonim válasza:
Értelmes nyíregyi csaj nem itt ismerkedik!
15/15 anonim válasza:
a dunántúliakat átpasszolhatnád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!