Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan hogy valaki tetszett, de megfordult a fejedben hogy ha nem tetszene akkor csúnyának tartanád?
@ezüst_nyíl
Ezt most nem igazán értem, hogy jön egyáltalán a kérdéshez?
"Ahhoz, hogy valakihez vonzódj, ahhoz legalább egy pillanatig látnod kellett úgy, hogy még nem tetszett, szóval tekintettél rá idegenként."
Ha valaki megtetszik az automatikusan magával vonzza hogy onnantól nem lesz idegen a számodra? Jó látásból fogod ismerni, de kb ennyi. Csak a külsejét látod. Nem tudod a nevét, nem ismered milyen a jelleme stb...
"Vagy van olyan, hogy valaki előbb megtetszik, és csak azután sodor mellé az élet?"
Ezt meg pláne nem értem. Írtam valahol ilyet?
oké csak hogy a planktonok is felfogják:
nekem tetszik a zöld fal, ezért az nem csúnya mivel nem csúnya ezért nekem tetszik.. és mivel tudom h nekem tetszik és ezen oknál fogva nem csúnya ezért nem is átlagos hanem szép :D
na jó tényleg plankton szinten: ami neked tetszik az neked SZÉP tehát nem csúnya és nem átlagos. függetlenül attól h te tudod-e h ez/ő neked tetszik-e.
pl: tudod mi az a motchi? bizonyára nem.
adok 1 darabot, megkóstolod: v ízlik v nem esetleg "még bele fér"
változik-e az ítélet ha én előtte meg mondom neked h ez 1 motchi? nem mivel nem tudod h mire számíts mert életedbe nem láttál még motchit.
találkozol 1 emberrel, ránézel azon nyomban eldől h szerinted szép átlagos v csúnya és ez az érték ítélet megmarad..
oké csak a móka kedvéért: 1ik régi ismerősöm nekem tetszik bizonyos okoknál fogva bizonyos részletei viszont nem jönnek be.. akkor most megpróbálom objektíven még 1x átnyálazni h tényleg tetszik-e v valójában átlagon aluli a SZÁMOMRA [szubjektív vélemény ugye.]: jah még mindig tetszik mert azok a tulajdonságok továbbra is állandóak amik miatt fel sem tűnik a kevésbé előnyös rész.
a kérdés továbbra is hülyeség és most már az is bebizonyosodott h te sem sokkal múlod felül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!