Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a fiúk járhatnak nyáron félmeztelen de a lányok meg nem? Nem érzitek ezt igazságtalanságnak csajok?

Figyelt kérdés
én is félmeztelen akarok járni nyáron nem érdekel ki mit gondol én nem szégyenlem a dudáimat nem érdekel ha megbámulnak. 19L

2013. jún. 3. 13:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%

Én mennék akár teljesen meztelenül is lány létemre, de közszemérem sértés miatt inkább nem teszem, meg azért sok perverz disznó járkál az utcákon és ha meglátnák a mellem teljesen csupaszon tuti megerőszakolnának. Ezért nem járok totál kivágott felsőkben sem, meg nagyon miniszoknyát sem veszem fel.

De néha ha a szomszéd falua megyek a két település közt lévő tisztáson ami teljesen fákkal van körbe kerítve és földes út sincs ott ahol a kutya sem jár, ott van hogy nyáron levetkőzöm és úgy sétálok 2,5 km-ert.

Meg néha kocogni járok oda akkor tornadresszben vagyok hogy valamilyen szinten védve legyek mert csak este vagy kora reggel futok akkor hűvösebb is van akkor is és sok a szúnyog. De van amikor képes vagyok kimenni oda csak úgy napozni és akkor teljesen meztelen vagyok ott. Nekem az a titkos helyem. De voltam már ilyen félig nudista strandon ott bikini felső nélkül voltam mint a többi csaj de az alsót nem mertem levenni, de simán megtehettem volna. A hivatalos nudista strandokon ott totál meztelen vagyok egész nap. Ha több napra megyünk táborozni akkor csak egy melegítő szettet viszek magammal és egy olyan ruhát amit útra veszek fel és akkor meztelen vagyok. És csak hűvösebb időben öltözök fel.

22/N

2013. jún. 4. 19:03
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is igazságtalanság! Mutassuk meg a világnak egyenlőségünket! Le a felsővel csajok! :)
2013. jún. 4. 19:05
 23/33 pinkpancser ***** válasza:
65%
21-es, merre is van az a titkos hely? ;)
2013. jún. 4. 19:53
 24/33 Synesztro ***** válasza:
77%
25/F Nekem teljesen mind1 lenne, egyátalán nem zavarna. Jártam olyan strandokra, ahol a csajok símán félmeztelenek voltak, monokiniztek 1000rel, úgy is fürödtek. Természetesen megbámultuk őket nem gyöngén, mivel isteni volt a látvány nah és? Őket nem zavarta, mi természetesen mellre bekategorizáltuk őket magunkban persze, hogy ez szép, ez nagy ez kicsi stb. ennyiben ki is merült a dolog. Mindenki beérte a látvánnyal, senki sem molesztálta őket emiatt, még csak szólni sem szóltak nekik. Egy pasi meg pucéran napozott kicsit arrébb, hogy egyenletesre barnuljon. És ez egy síma Dunamenti strand volt, nem egy nudista strand. Gondolom voltak akiket megbotránkoztatott a dolog, de ők se szóltak. Max a csajok melle miatt pár pasi nyomott még 2 kört a hűsi vízben, hogy az árbóc rúd nehúzza le róluk a vitorlának valót;D
2013. jún. 5. 14:09
 25/33 anonim ***** válasza:
75%

Éljenek a félmeztelen lányok:) Le a felsővel csajok.

Én veletek vagyok , és nagyon örülnék neki

2013. jún. 6. 18:13
 26/33 anonim ***** válasza:
47%

kicsit beteges, ha mutogatni akarja magát az ember másoknak (akár férfi, akár nő), főleg vadidegeneknek. én férfi vagyok, de nyáron is mindenhol megadom a módját, és min. pólóban vagyok. de van, ahova a legnagyobb hőségben is ingben megyek el. uszoda és strand kivétel.

higgyétek el, nem fogtok ropogósra sülni, szénné égni abban a kis pólóban vagy bikinifelsőben.

2013. jún. 8. 12:02
 27/33 anonim ***** válasza:
59%
miért nem elég a bikinifelső?
2013. jún. 8. 12:14
 28/33 anonim ***** válasza:
A nyárom félmeztelen és meztelen csajokat akarok láttni uton utfélen :) Éljenek a meztelen lányok
2013. jún. 8. 19:38
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem vagyok biztos benne hogy láttam már férfit strandon kívül félmeztelenül.
2013. jún. 23. 15:47
 30/33 kockahas72 válasza:
Nyugodtan mászkálj félmeztelenül,engem nem zavar. :-)
2013. jún. 23. 16:31
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!