Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a fiúk járhatnak nyáron félmeztelen de a lányok meg nem? Nem érzitek ezt igazságtalanságnak csajok?
1-es
Szerintem csak a lúzerek meg a puncifüggők fizetnek kétszer annyit egy buliba, mint egy nő :D Érdekes én még sose fizettem többet és sose volt gondom a nőkkel.... de ha neked ennyi felesleges pénzed van, akkor szorjad a nőkre :D
Nem vagy Femen tag véletlenül? :)
Nekem semmi kifogásom nem lenne ellene, de nem tudom, hogy mennyi lány van még, aki követné a példádat.
Jó nagy kamu ez.
Való éleben valami önbizalom hiányos genetikai hulladék lehetsz deszka mellekkel.
Igaz arra a kutya se néz szinte
11.Látom te nem igen jársz diszkóba vagy szórakozóhelyre.Csak majomkodni...
Rengeteg helyen.Vagy a felét kell fizetniük a nőknek.Vagy semmit!!!!!
13-as
Nem minden szórakozóhelyen van ez így és ahol meg így van oda nem mennék, mert alapból nem mennék diszkriminált helyre. Alaptörvényünkben is benne van, hogy nem vallásra stb.. nem szabad különbséget tenni.
Kérdező, 5-ös, 6-os, mutassátok csak ;)
Egyébként Egyébként nem igazságtalan, mert a lehetőség a csajoknak is adott. Sőt, engem az sem zavar, ha az alsó fél a meztelen :)
miért jobban acsaj ruhák mint a pasi ruhák,miérn nem szellőztethetem a golyóimat egy lenge szoknyácskában?
ez nem csak igazságtalan hanem egészségtelen is!
stb
Merre fogsz járni? Mennék veled szemben!
F.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!