Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szeret/szeretem akkor a sors mindenképpen úgy hozza hogy az enyém lesz?
Ez sajnos nem így működik. Annak a lánynak meg biztos más az "igazi", akkor miért kellene veled lennie? Egyébként ha le se szar téged, akkor nem hiszem, hogy ő az igazi. Ezt én csak kölcsönös szerelemre használnám.
Szóval hagyd ezt a lányt, keress másikat!
"de van egy csaj akit úgy érzem ő az igazi, de le sem szarik."
Ha rád sem szarik, akkor szerinted?
Hát igen, valahol úgy érzem hogy szeret, csak fél bevallani, vagy velem mutatkozni, vagy ilyesmi. Nem beszéltem még vele sokat, de hallom a hangján meg látom a szemében hogy nem vagyok neki közömbös.
Azt hogy le sem szar úgy értem hogy interneten pl nem ír vissza soha, de ott is érzem hogy mikor milyen kedve van. Nemtudom magyarázni miért van ez. Azt mondta hogy ő is ilyen.
de aztán lehet hogy csak bebeszélem magamnak. :D
Igazság szerint anélkül érzem az érzéseit hogy látnám, meg mindig rá gondolok, zavar ha mással látom. meg ilyesmi
utolsóval egyetértek, mert szerintem nem kizárt, hogy megérzed az érzéseit, ha két ember valahogy vonzódik egymáshoz, akkor ha nem is látszik nyilvánvalóan, de megérezni azt meg lehet,
ugyan akkor lehet, tényleg, hogy csak annyira szerelmes vagy belé, hogy mindenfélét jelnek veszel, beképzelsz, ahogy mondod.
ezért fontos, hogy vele kontaktolj, mert így nagyon két esélyes a dolog és csak őrlődni fogsz, ha nem teszel valami konkrétabbat ez ügyben. :) hajrá
Lépj a tetek mezejére!
Hívd el valahova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!