Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány szeret/szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány szeret/szeretem akkor a sors mindenképpen úgy hozza hogy az enyém lesz?

Figyelt kérdés
Mert sokszor mondják hogy a sorsom nem én alakítom, de van egy csaj akit úgy érzem ő az igazi, de le sem szarik.

#lány #sors #idpő
2013. jún. 3. 08:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez sajnos nem így működik. Annak a lánynak meg biztos más az "igazi", akkor miért kellene veled lennie? Egyébként ha le se szar téged, akkor nem hiszem, hogy ő az igazi. Ezt én csak kölcsönös szerelemre használnám.

Szóval hagyd ezt a lányt, keress másikat!

2013. jún. 3. 08:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezen a kérdésen most jót röhögtem.
2013. jún. 3. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy írtad, hogy szeret/szeretem. Tehát valahol úgy érzed, hogy szeret? De miért érzed úgy, hogy le sem szarik?
2013. jún. 3. 08:58
 4/12 anonim ***** válasza:

"de van egy csaj akit úgy érzem ő az igazi, de le sem szarik."

Ha rád sem szarik, akkor szerinted?

2013. jún. 3. 08:59
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, valahol úgy érzem hogy szeret, csak fél bevallani, vagy velem mutatkozni, vagy ilyesmi. Nem beszéltem még vele sokat, de hallom a hangján meg látom a szemében hogy nem vagyok neki közömbös.

Azt hogy le sem szar úgy értem hogy interneten pl nem ír vissza soha, de ott is érzem hogy mikor milyen kedve van. Nemtudom magyarázni miért van ez. Azt mondta hogy ő is ilyen.

2013. jún. 3. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Sors helyetted nem fogja elhívni randizni, ha így érzed akkor nem a sült galambra kellene várni vagy hogy a csaj udvaroljon neked, hanem cselekedni.. próba szerencse
2013. jún. 3. 09:05
 7/12 A kérdező kommentje:

de aztán lehet hogy csak bebeszélem magamnak. :D

Igazság szerint anélkül érzem az érzéseit hogy látnám, meg mindig rá gondolok, zavar ha mással látom. meg ilyesmi

2013. jún. 3. 09:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb elhívni valahova és kideríteni?
2013. jún. 3. 09:15
 9/12 anonim ***** válasza:

utolsóval egyetértek, mert szerintem nem kizárt, hogy megérzed az érzéseit, ha két ember valahogy vonzódik egymáshoz, akkor ha nem is látszik nyilvánvalóan, de megérezni azt meg lehet,

ugyan akkor lehet, tényleg, hogy csak annyira szerelmes vagy belé, hogy mindenfélét jelnek veszel, beképzelsz, ahogy mondod.

ezért fontos, hogy vele kontaktolj, mert így nagyon két esélyes a dolog és csak őrlődni fogsz, ha nem teszel valami konkrétabbat ez ügyben. :) hajrá

2013. jún. 3. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Lépj a tetek mezejére!

Hívd el valahova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

2013. jún. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!