Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Van egy lány, aki nagyon tetszik. 17 évesek vagyunk és egy gimibe járunk,de más osztályba. Egyáltalán nem ismer, max. látásból. Szeretnék ráírni chaten, de nem tudom, hogy mit. Egyből közöljem vele, hogy mit szeretnék: " Szia! Nagyon csinos vagy, szeretnélek közelebbről megismerni." ?
Tudom, 17 évesen, nem kéne, hogy ez gondot okozzon, de még nem volt ilyen szituáció, hogy egyáltalán nem ismertem egy lányt.
(Légyszíves mellőzétek a vicces és obszcén válaszokat; nem humor kategóriába írtam a kérdést.)
Rám úgy írt most egy srác, hogy beszélgettünk 2 percet, és a nevemet is én mondtam meg neki.
Bejelölt facebookon, ismerős volt, egy rendezvényen találkoztunk, viszont nekem nem rémlik, hogy akár egy fél percet is beszéltünk volna.:'D
Mindenesetre nagyon szimpatikus, örülök hogy írt.:)
Aztán ki tudja, lehet csak öregszem, esetleg be voltam szívva...
ha még mindig esedékes a kérdés akkor egyszerűen csak írj rá: Szia,nincs kedved beszélgetni?
17/L
Oké, ha erre 'nem' a válasz akkor egyértelmű.., ha igen, akkor esetleg egy 'Milyen napod?' volt, vagy a suliról(faktok, tanárok, tervek..)
Vagy ez: "Szia! Nagyon szimpatikusnak találtalak, de még nem volt alkalmam téged megszólítani élőben, ezért bejelöltelek itt facebook-on. Szeretnélek jobban megismerni. Remélem hamarosan jobban megismerhetjük egymást." ? nem akarok nagyon 'nyomulós' lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!