Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Közel vagyok a 30-hoz, és nem volt még kapcsolatom, kissé félénk típus vagyok, én nem kezdeményezek, de a fiú sem teszi ( nézzünk egymásra, mosolygunk, stb, de ez még nem biztos jel, itt ezt olvasom :), és lassan megőrülök, úgy vágyok a szeretetre, és hogy szeressek, egy kapcsolatban, olyanban, ami romantikus, és ahol megvan a kezdetektől a szikra is ( és aztán szavakkal is megerősítve, hogy tényleg jól látok, érzek... Más is érez így?
2009. okt. 6. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Eddig nem foglalkoztam a dologgal, de úgy megremitett amit irtal hogy holnap azonnal nekifogok keresni valakit 15/f
2009. okt. 6. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
akkor gyorsan intézkedj amíg 29vagy ugye nem akarsz 40éves szűz lenni mint abban a bizonyos filmben melynek címét az előbb mondtam
2009. okt. 6. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Kicsit próbálj meg a mosolyon túljutni. Egy kis flört, egy kis segítségkérés a pasiktól, egy kis önbizalom, és másképp viszonyulnak hozzád. Légy magabiztosabb, ne arra gondolj már az első percben, hogy mi lesz ekkor meg akkor. Ha valaki szimpi ne várd, hogy ezt kitalálja. Hívd fel magadra a figyelmét (persze itt nem azt értem, hogy támadd le), és a siker nem marad el.
2009. okt. 6. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:

lehet hogy a fiú is olyan félénk, mint te. Nem?

Hol szoktatok találkozni?

2009. okt. 7. 12:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy cégnél dolgozunk mind a ketten, csak más más helyen, de azért összefutunk. Nekem is néha az az érzésem, hogy ő is félénk, de nálam bátrabb. Először mindíg ő néz rám, néhány kivételtől eltekintve, és ha egy helyen vagyunk segít, anélkül, hogy kérném, de ez azért is lehet, mert ő ilyen lovagias természet, nem tudom.
2009. okt. 7. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig jó lenne, ha kezdeményeznél, mert lassan kifutsz a főműsoridőből, aztán 30 fölött má marad a macska... Nem akarlak megbántani, de tényleg lépned kell mostmá!!!!!! Esteleg iwiw-en egy lavél vagy valami?!
2009. okt. 8. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Én csak 20 vagyok, de hasonlóan mint Te, egy rakás szarnak tartom magam. Nap mint nap beutazok a főiskolára, emberek között vagyok, szeretek ismerkedni, idegen csajokat is bátran megszólítok, de ez még kevés. Megkérdezzük egymás keresztnevét, lakhelyét, melyikőnk hova tart, hol tanul, hány éves, és olykor egyikőnknek be is jön(ne) a másik, és ez mindig monoton úgy megy hogy nekem tetszik az illető csaj.

Ezt eljátszottam már párszor buszon, vonaton, fősulin, de valamiért egyik esetben sem láttam még halovány érdeklődését sem a csajnak. Fent vagyok egy társkeresőn is, olykor ráírok 2-3 csajra hogy " szia, ez és az vagyok, nincs kedved megismerkedni velem? " és többnyire választ sem kapok.

Szerintem láthatatlan képességem van, vagy valami hormon-blokkolás, de az is lehet, hogy meghaltam több mint 200 éve, és csak a szellemem keresi örökké a helyét ebben a világban.

Mindehhez társul, hogy a rendes srácokhoz illően barátságos, udvarias, előzékeny, őszinte srác vagyok, de ezekkel nyugodtan kitörölhetem a seggemet, mert hogy semmire nem mentem velük, az biztos.

Akár b*zi is lehetnék, fogadjunk, hogy fel sem tünne senkinek sem. Láthatod, kedves 30 előtti hölgy, hogy nekem 10 év előnyöm van, de mögöttem már 20 év szerencsétlenség.

Úgy fogom hívni magam hogy a Halál. Mert ez az élet majdnem olyan unalmas mint amennyire izgalmas a halál.

2009. okt. 8. 21:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is nagyon magam alatt vagyok, le sem tudom írni mennyi fájdalom van bennem, hiány, annak a hiánya, hogy szerethessek, és szeressenek. Azon gondolkodtam, hogy talán jobb lenne, ha már nem is reménykednék többé,h ogy majd ez a helyzet változik, de aztán mégis elkezdek reménykedni, és "talán holnap majd kezdeményez"..., "vagy történik bármi, ami segít, hogy mondjuk én merjek megszólalni"..., de tele vagyok félelemmel, hogy elutasít, hogy nem jól láttam a jeleket, és kinevet, vagy ha nem is nevet ki de ha mondjuk megtudná mit érzek, és ő nem érzi, akkor elkerül majd, mintha valami rosszat mondtam volna...Nem mintha ilyen lenne, én csak azért félek, mert általában így szokott olyankor lenni. Azt meg nem is merem elképzelni, milyen lenne, ha ő is érezne valamit, milyen az amikor valaki szeret? Szóval nehéz nekem is. De az jó, hogy Te mersz kezdeményezni, és odamész a lányokhoz, ne add fel, mert egyszer majd az igazi mellé ülsz le beszélgetni, és minden más lesz meglátod. Ne add fel! ..és köszönöm h írtál!
2009. okt. 8. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia, megint én vagyok, az utolsó válaszoló!

Éppen tegnap írt vissza nekem egy nagyon szép lány a myvip randin, hogy ismerkedésnek nincs akadálya, és adott msn címet is :)

Mivel töltöttem fel 5 képet is a randi adatlapra, ráadásul egy még szemüveges is, így nem nagyon van mit aggódnom hogy nem jövök be neki, mert már gyakorlatilag látott, és az egyik a legfrissebb kép volt rólam :D

Felvettem msnre, ha kicsit is rám mosolyog a szerencse, (bár csak úgy lenne) akár ennek a hónap utolsó szakaszában randizhatnánk is :)

Már annak is örülök hogy egyáltalán felvettem msnre, valaki még eddig sem jut el :)

2009. okt. 10. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!