Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
lehet hogy a fiú is olyan félénk, mint te. Nem?
Hol szoktatok találkozni?
Én csak 20 vagyok, de hasonlóan mint Te, egy rakás szarnak tartom magam. Nap mint nap beutazok a főiskolára, emberek között vagyok, szeretek ismerkedni, idegen csajokat is bátran megszólítok, de ez még kevés. Megkérdezzük egymás keresztnevét, lakhelyét, melyikőnk hova tart, hol tanul, hány éves, és olykor egyikőnknek be is jön(ne) a másik, és ez mindig monoton úgy megy hogy nekem tetszik az illető csaj.
Ezt eljátszottam már párszor buszon, vonaton, fősulin, de valamiért egyik esetben sem láttam még halovány érdeklődését sem a csajnak. Fent vagyok egy társkeresőn is, olykor ráírok 2-3 csajra hogy " szia, ez és az vagyok, nincs kedved megismerkedni velem? " és többnyire választ sem kapok.
Szerintem láthatatlan képességem van, vagy valami hormon-blokkolás, de az is lehet, hogy meghaltam több mint 200 éve, és csak a szellemem keresi örökké a helyét ebben a világban.
Mindehhez társul, hogy a rendes srácokhoz illően barátságos, udvarias, előzékeny, őszinte srác vagyok, de ezekkel nyugodtan kitörölhetem a seggemet, mert hogy semmire nem mentem velük, az biztos.
Akár b*zi is lehetnék, fogadjunk, hogy fel sem tünne senkinek sem. Láthatod, kedves 30 előtti hölgy, hogy nekem 10 év előnyöm van, de mögöttem már 20 év szerencsétlenség.
Úgy fogom hívni magam hogy a Halál. Mert ez az élet majdnem olyan unalmas mint amennyire izgalmas a halál.
Szia, megint én vagyok, az utolsó válaszoló!
Éppen tegnap írt vissza nekem egy nagyon szép lány a myvip randin, hogy ismerkedésnek nincs akadálya, és adott msn címet is :)
Mivel töltöttem fel 5 képet is a randi adatlapra, ráadásul egy még szemüveges is, így nem nagyon van mit aggódnom hogy nem jövök be neki, mert már gyakorlatilag látott, és az egyik a legfrissebb kép volt rólam :D
Felvettem msnre, ha kicsit is rám mosolyog a szerencse, (bár csak úgy lenne) akár ennek a hónap utolsó szakaszában randizhatnánk is :)
Már annak is örülök hogy egyáltalán felvettem msnre, valaki még eddig sem jut el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!