Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy megbolondultatok mikor szerelmesek voltatok? Olyan dolgot csináltatok, amit épeszű nem csinál?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 18:36
11/15 anonim válasza:
nem voltam még annyira szerelmes hogy elveszítsem a józaneszem:(
12/15 anonim válasza:
"még utólag visszagondolva is durva, hogy annyira oda voltam érte, pedig vagy 4 éve nem is beszéltünk, és soha többet nem is fogunk.": ez kicsit érthetetlenre sikeredett
vagyis már négy éve nem beszéltünk, de még mindig itt van előttem a szeme a haja, hallom a hangját és elkap egy furcsa, de jó érzés. durva!
13/15 anonim válasza:
én ha szerelmes vagyok mindig hülyeségeket csinálok, de még soha nem bántam meg :D
14/15 anonim válasza:
szerelmes voltam,de besz@ri,hogy elmondjam pedig tetszettem neki, szemezett velem, betojiként nem csináltam semmit csak bámultan majd egy bulin részegen énekelve bevallottam :/ összejöttünk :D ja és a csaj a sok bámulás után azt hitte szivatom
15/15 anonim válasza:
Olyan fiúért rajongtam, akit látásból ismertem. Naivan gondoltam engem választ a barátnője helyett mivel a viselkedéséből ez jött le. Teljesen megbolondultam, vártam hogy lépjen, jól pofára estem. A barátnőjével azóta is röhöghet rajtam,hogy behülyített.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!