Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit reagálna már erre?
Szerencsére az idősebbik korosztály nekem csak beszólogat,hogy így meg úgy megb@sználak,meg szia cica,hogy hívnak,ilyenkor én csak szemlesütve továbbmegyek. Na de a kis 10 év alatti cigánygyerekek:O Az már egy új generáció pofátlanság szempontjából is. Többször volt már olyan,hogy vagy 10 ilyen követett,meg körbeállt,hogy így meg úgy adjak pénzt meg ezek is hogy megb@sznak(???),viszont,amikor rájuk ordibáltam,meglepődtek és békénhagytak.
Szerintem,ha látod,hogy szemben veled az utcán jön(nek),akkor menj át feltűnés nélkül a túloldalra. Én se tudom elkerülni őket,max csak így,mert hiába magyarlakta a mi utcánk,ha az összes többi belvárosba vezető utcában cigánykommunák vannak...
22L
Velem még nem igazán történt komoly atrocitás. AZ én kifejlesztett technikáim a következők:
- ha buszra kell sokat várnom, mindig van nálam egy jó vastag könyv és leülök olvasni... Messziről elkerülnek!!!
-ha csak várok egyszerűen nem veszem fel velük a szemkontaktust.
-ha látom, hogy bandában jönnek eléggé feltűnően udorral!!! az arcomon elfordítom a fejem.
-Ha szólnak undorral lenézve válaszra sem méltatom őket!!
Belül reszketek, félek de ezt nem mutatom ki!
Lehet lepontozni, meg fújjogni, hogy ők is emberek, meg la la la. De BEVÁLT a módszerem!!! és NEM az ország nyugati részén lakom, ahol kulturált cigányok élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!