Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit reagálna már erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit reagálna már erre?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista,akinek nem inge ne vegye magára,tudom hogy vannak tisztességes cigányok,most nem róluk van szó, de már nagyon de nagyon elegem van. Akárhová megyek, mindegy merre, állandóan megbámulnak, meg beszólogatnak a cigány fiúk.Az elején megpróbáltam nem odafigyelni, és most is igyekszem nem odafigyelni ezekre,de már egyre kevésbé megy, és nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy folyton odajönnek hozzám és kérni akarnak pénzt, FÉNYES NAPPAL is.Sajnos nem nagyon tudnám megvédeni magam,és nyilván az ember lánya nem járhat folyton kettesével, hogy ne legyen egyedül.Hiába nézek csúnyán, vagy hiába fordítom el a fejem, bármit is csinálok, ami elvileg trükk arra, hogy ha látják rajtam, akkor nem jönnek oda hozzám, mégis mindig odajönnek,mintha rám lenne írva, hogy igen, félek.Komolyan mondom, eddig még sosem kellett félnem tőlük, de most már hogy minden nap történik egy ilyen eset, egyre jobban félek!!!! Egyszerűen nem tudom mit kéne tegyek, vagy merre tegyem ki a lábam az utcára,mert mindenhol ott vannak az ilyenek!!!! MIÉRT KELL EZT CSINÁLNI????????
2013. jún. 1. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére az idősebbik korosztály nekem csak beszólogat,hogy így meg úgy megb@sználak,meg szia cica,hogy hívnak,ilyenkor én csak szemlesütve továbbmegyek. Na de a kis 10 év alatti cigánygyerekek:O Az már egy új generáció pofátlanság szempontjából is. Többször volt már olyan,hogy vagy 10 ilyen követett,meg körbeállt,hogy így meg úgy adjak pénzt meg ezek is hogy megb@sznak(???),viszont,amikor rájuk ordibáltam,meglepődtek és békénhagytak.

Szerintem,ha látod,hogy szemben veled az utcán jön(nek),akkor menj át feltűnés nélkül a túloldalra. Én se tudom elkerülni őket,max csak így,mert hiába magyarlakta a mi utcánk,ha az összes többi belvárosba vezető utcában cigánykommunák vannak...

22L

2013. jún. 1. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
És tényleg próbálj meg határozottnak tűnni. Még ha nem is szólsz semmit,de ne az látszódjon rajtad,hogy remegsz,mint a nyárfalevél.
2013. jún. 1. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Velem még nem igazán történt komoly atrocitás. AZ én kifejlesztett technikáim a következők:

- ha buszra kell sokat várnom, mindig van nálam egy jó vastag könyv és leülök olvasni... Messziről elkerülnek!!!

-ha csak várok egyszerűen nem veszem fel velük a szemkontaktust.

-ha látom, hogy bandában jönnek eléggé feltűnően udorral!!! az arcomon elfordítom a fejem.

-Ha szólnak undorral lenézve válaszra sem méltatom őket!!

Belül reszketek, félek de ezt nem mutatom ki!

Lehet lepontozni, meg fújjogni, hogy ők is emberek, meg la la la. De BEVÁLT a módszerem!!! és NEM az ország nyugati részén lakom, ahol kulturált cigányok élnek...

2013. jún. 1. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!