Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex afrikai sráccal?
Figyelt kérdés
Flörtöl nekem egy magas izmos afrikai fekete srác, nem tudom hagyjam e magam. Nagyon bókolgat és tudja mitől döglik a légy. Valami tapasztalat fekete fiúval amit megosztanátok?2013. jún. 1. 16:19
1/9 anonim válasza:
Mivel általában csoportosan vadásznak és mindannyian végig erőszakolják a nőt, míg a többiek lefogják így kicsit durva azt hiszem.
2/9 anonim válasza:
nem tudom majommal még nem próbáltam
3/9 anonim válasza:
tudtad hogy afrikának semmilyen kúltúrája nincsen a sza-rból épített kunyhókon, és pár idióta dobon kívül ?XD és mindezt sok sok sok sok ezer év alatt.:O :D
4/9 A kérdező kommentje:
most nem erre vonatkozott a kérdés:)
2013. jún. 1. 16:22
6/9 anonim válasza:
"de legalább nagy farkuk van :P"
És Guiness-rekord méretű a HIV pozitívak aránya..
7/9 anonim válasza:
nézz körül a hasonló kérdések között.. ha beadod a derekad, rekordsebességgel szűnik meg az érdeklődése irántad
8/9 anonim válasza:
Nem lehetsz okos lány az biztos, de te tudod, dugasd magad gorillával. Szánalmas vagy te is! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!