Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kenyeres Bálint kérdése:
Szeerintetek lehet baj abból vagy gáz hogy a csajom 15 cmel magasabb nálam?
Figyelt kérdés
de azt modnat hogy őt egyáltalán nem zavarja és igyis szeret2013. jún. 1. 14:10
2/24 anonim válasza:
Húzhatsz mellette magassarkút,azon kívül semmi.:D
3/24 anonim válasza:
Furcsa, de semmiképpen sem gáz. :D
4/24 A kérdező kommentje:
haah de vicces am őő már megált vagyis a növésben én meg 180 cm leszek ugyhogy nem lesz ő mindig magasabb
2013. jún. 1. 14:19
5/24 anonim válasza:
Honnan tudod előre, hogy hány cm leszel? :) Egyébként nem gáz, csak szokatlan. De a lényeg, hogy szeressétek egymást és ne érdekeljen mások véleménye, mert az sok mindent tönkretehet.
6/24 A kérdező kommentje:
de azt mondta hogy őt egyáltalán nem zavarja és igyis nagyon szeret vagyis szerintem ha téleg szeretjük egymást nincs belőle gond
2013. jún. 1. 14:21
7/24 A kérdező kommentje:
mert a van 2 fiú tesom akik 180 cmesek vagyis akk én is annyi leszek minden adottságom megvan
2013. jún. 1. 14:22
8/24 anonim válasza:
és a csajod hány cm most? szerintem nem gáz, ha titeket nem zavar. meg majd még úgyis nősz.
9/24 anonim válasza:
Vannak lányok akiket zavar, de ha ő kijelentette hogy nem érdekli, akkor semmi probléma nincs ezzel.
10/24 A kérdező kommentje:
ő 170 cm én 155 cm
2013. jún. 1. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!