Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám a suliban megismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a suliban megismerni az olyan lányokat?

Figyelt kérdés

, akik az olyan fiúkkal vannak, akiket egész suli ismer, jóképűek meg stb. Őket ismerem, meg jó haverok is mindegyik, de a lányokat nem. A régi sulimban nem volt ez a probléma, igaz ott nem volt annyi gyerek. Szerintem az arcom miatt van, nem vagyok valami szép?

14

2009. okt. 6. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel feltetted ezt a kérdést erre az oldalra, nem lehetsz valami kemény nagyszájú "én vagyok a kemény csávó" alkat, valószínűleg nem nagyon van az ilyeneknél esélyed. Ha nem hiszed nekem majd az élet megtanítja.
2009. okt. 6. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
ahha és ez baj?
2009. okt. 6. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, elmondok neked valamit. Most kerültél középsuliba, gimibe (gondolom), ahol -habár nem olyan szinten, mint az amerikai filmekben- klikkesedés van.

Vannak az olyan srácok és csajok, akiket mindenki ismer, és egymással barátkoznak - nézd csak meg a barátaikat, egy szürke egeret sem tudnál mutatni közöttük.

Mindenkinek megvan a helye egy iskolában - ki a menők táborát erősíti, ki nem. Én spec. sok embert ismerek, de ha kimondanák a nevem hangosan, az emberek fele azt sem tudná, hogy létezem, és mégis imádom a sulimat, az osztálytársaimat, az életem. Keresd meg a helyed, ahol jól érzed magad, és ne foglalkozz azzal, hogy melyik "rétegbe" tartozol. Csak magadat idegesíted vele. Hidd el:)

17/L

2009. okt. 6. 21:01
 4/7 A kérdező kommentje:

kösz a választ

amugy 8.kos vagyok

2009. okt. 6. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsike vagy te még, nagyon sokat fogsz még változni, így az ilyen kérdéseidet ne is tedd fel ilyen oldalakon, majd rájössz ezekre magadtól idővel.
2010. febr. 15. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:

na jó, tudom, hogy ilyen válaszokra vársz, nekem is ez volt a problémám, ha kicsit rondább srác vagy, van esély

1. pattanások, bőrállapot: hidratálj: hidratálj: hidratálj:

2. frizura, az alak tök mindegy a szélei legyenek ápoltak és legyen fényes a hajad

3. szemöldök, ha nagyon durva szedegesd ki, de csak óvattal

4. arc izmosítsd az arcod arcizom-tréning gyakorlatokkal.

5. sportolj. a sportolás javítja a vérkeringést (ellentétben a gyúrással) így a fej is egészségesebb, karakteresebb lesz.

6. borotváld magad géppel, de nagyon drágával, kevésbé szedi szét az arcodat, bár a szőrszálakkal komorabb, a bőrödet nem nyúzza le annyira

7. esetleg fogszabályozó, vagy kontaktlencse, kinek mi, kedves mosoly és máris jóképű vagy.

ha nem vagy születetten fogyatékos, akkor nem lehet akkora baj az arcoddal, hogy ezekből valami (vagy az összes, ne segítene) nekem segített :)

2010. márc. 1. 02:19
 7/7 anonim ***** válasza:
ja igen, nem olvastam a korodat... 18 évesen úgy néztem ki mint valami majom, most, hogy közelítek a 21-hez igazán férfias vonásokkal vértezett fel a természet :)
2010. márc. 1. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!