Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthetek neki? Teljesen összezavarodtam.
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon tetszik...De nem tudom hogy ő mit érezhet, mert teljesen másképp viselkedik velem mint a többiekkel.Másképp viselkedik mint a barátaival, vagy az olyan barátaival akik tetszenek neki(múltkor amikor beszéltünk msnen mondta hogy aki tetszik neki, azt iránt csak barátságot érez semmi többet),de azt tudom hogy nem akar lerázni, meg tök kedves velem, kedvesebb mintha csak szimplán ismerősök lennénk...2009. okt. 6. 19:30
1/6 anonim válasza:
bejössz neki:) de várdd meg amíg ő lép
2/6 anonim válasza:
Férreértés elkerülése miatt ezt nem rosszindulatbol irom!
Szóval: Nem lehet hogy csak beképzeled magadnak hogy másképp viselkedik veled? Közbe meg ugyanúgy viselkedik mint mindenki mással. Lehet azért érzed mert mert irántad barátságot érez a többiek iránt meg csak szimpla haverságot. (remélem érted :D )
Ezt szerintem itt senki nemtudja megválaszolni h mit érez irántad hisz azt csak Ő maga tudja.
Ezt majd eldönti az idő.
3/6 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem értemfélre:)
Nem valószínű hogy csak beképzelem, mert a barátnőim is észrevették...akik iránt szimplán barátságot(vagy akik tetszenek is neki, de csak barátság) érez azokkal állandóan eggyütt van szünetekben és állandóan ölelgetik egymást, ilyen a srác stílusa..de nekem csak köszön és állandóan mosolyog és bámul
2009. okt. 6. 19:43
4/6 anonim válasza:
Hagyjátok már azt a szar msn t ! Élőbe kell ismerkedni!
5/6 A kérdező kommentje:
Jóól van de ha élőbe 1ikünk sem mer odamenni amásikhoz?msnen könnyebb beszélni....am mi élőben is beszélünk...néha
2009. okt. 9. 18:36
6/6 anonim válasza:
De ez olyan gáz, h nem mernek a mai fiatalok odamenni egy ellenkező neműhöz. Lassacskán sexelni is msnen fogtok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!