Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kigyúrom magam akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kigyúrom magam akkor jobban tapadnak a csajok?

Figyelt kérdés
Én egy olyanra pazarlom az időm, aki csak a kigyúrtakat szereti :S :D

2013. jún. 1. 01:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2013. jún. 1. 02:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne félj, én nem értettem félre!

8-as vok :)

2013. jún. 1. 02:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi kivan gyúrva, izmos az jó. De ne a labedzésnek köszönhetően legyen olyan amilyen. Am mennyire szeretned magad kigyúrni?
2013. jún. 1. 06:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan állj neki neken gyökeresen megváltozott az életema testépítésnek köszönhetően végre rátalaláltam az utamra a helyre amit kerestem tudom ki vagyok mit akarok és mire vagyok képes eddig soha nem sejtettem h ennyi minden lapul szerény személyembe de a kondinak sikerült előhoznia az igazi énem :) .....ez volt életem legjobb döntése és csak ajánlani tudom fe látom sok tudatlan már megint olyanba szól bele amihez nem ért....és ne aggódj nem kell kokszra meg kiegészítőkre költened én is csak max vitamint meg izületvédőt veszek és csupán kaja meg kőkemény 6 év edzéssel nagyon szép eredményt értem el :) naturálba nem tudsz túl izmos lenni, a tested nem bírna túl nagy izomtömegwt fenntartani lebontaná csak az egészséges emnnyiséget bírja el peesze ez kaja függő de gondolom nem akarsz 60 ezreket költeni kajára....de mindenképp állj neki nem csaka nők az összes ember kedvesebben viszonyulna hozád, többen barátkoznának a nők meg falnak a szemeikel ha polóba kimegyek :D
2013. jún. 1. 08:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem spec. nem jönnek be a gyúrós pasik.

A barátom sem nagydarab, bár nem is giliszta, a kettő között van. Bár emlegeti, hogy el kéne mennie gyúrni, én meg legszívesebben fejbe verném ezért. :)

2013. jún. 1. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!