Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kigyúrom magam akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kigyúrom magam akkor jobban tapadnak a csajok?

Figyelt kérdés
Én egy olyanra pazarlom az időm, aki csak a kigyúrtakat szereti :S :D

2013. jún. 1. 01:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
írj privátot :D
2013. jún. 1. 01:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
keress mást, a díszpinty a fenének kell. a normális fajta az szeret akkor is ha nem vagy izomállat.
2013. jún. 1. 01:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

a nagyon kigyúrtakon inkább röhögnek.

mondjuk annyi a pozitív,hogy a tényleges kigyúrtsághoz kell legalább 150e alsó hangon havi szinten kaja,kieg,kox.

és ha valaki ezt tudja gond nélkül fedezni magának plusz az élet,rezsi,kocsi,benzin stb,akkor csak nem annyira elveszett ember,uh valami csaj csak megáll neki előbb utóbb.

2013. jún. 1. 01:52
 4/15 anonim ***** válasza:
jazh ez egyértelmű de tökösnek is kell lenni mellette meg nem csúnyának :D
2013. jún. 1. 02:08
 5/15 anonim ***** válasza:
A mai világban muszáj kigyúrtnak lenni.
2013. jún. 1. 02:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Inkább légy egészséges és energikus alkat arra sokkalta több nő tapad ezt garantálom, mert látják hogy olyasvalaki akire támaszkodhatnak akiben van spiritusz.Sokkal inkább mint azok akiknek nincs jobb dolguk mint hogy megvegye a legújabb tömegnövelőt és mehessen a kondiba gyúrni. Annyi hogy ahhoz egy az előbb említett ember legyél egy életmódot kell váltani.

Ha meg csak a kigyúrt állatokat bírja és semmire nem kíváncsi a valódi énedből akkor ne is foglalkozz vele, nem mondom hogy nem fontos a külső de azért a belső tart meg. Lehet közhely de igaz.

2013. jún. 1. 02:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Am nem tom egyeseknek mért ellenszenvesek azok akik konditerembe járnak és van izomzatuk. Azt imádom mikor oylan szólal meg aki csak pletykákra alapoz, és fingja sincs az egészről, de ő olyan okosnak hiszi magát, közben meg szimplán hülye hozzá. Ja a férfinél meghatározó dolog az izomzat. A férfiaság jelképe. Csak manapság sz*r az ízlésük a lányoknak és ilyen csontkollekciójú páva gyerekek jönnek be nekik. Aki normálisan gondolkodik annak be fog jönni ha egy férfi izmos. Meg a másik dolog! Önbizalmat ad, de hatalmasat. Én kb 2 hónapja kezdtem el heti 4X lemenni+ minden nap futok és már most látom a változásokat és ezt nem csak külsőleg ha nem észrevettem hogy sokkalta jobban vonzom a lányokat is. Szal én azt mondom megéri. NA meg ez sport valaki azt sem ismeri. Gondolom a válasz adók között is van olyan, szal azokra ne hallgass, me csak irigyek vagy nem tom. Az agyukra is ráférne egy kis gyúrás:D

22/F

2013. jún. 1. 02:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha nem fürdesz rendszeresen edzés után, akkor igen, ragadni fognak rád a csajok!
2013. jún. 1. 02:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Am ez főleg 6-osnak ment! És még anynit neki hogy amit írt: "Sokkal inkább mint azok akiknek nincs jobb dolguk mint hogy megvegye a legújabb tömegnövelőt és mehessen a kondiba gyúrni" --> aki normálisan kondiznak nem használnak tömegnövelőt. Mivel a kondizás SPORT energiát ad+ mivel SPORTOLSZ egészségesebb is elszel tőle. Komolyan hogy lehet ilyen hülyeségeket írni:D ááá eszem eldobom.
2013. jún. 1. 02:42
 10/15 anonim ***** válasza:
7-es, 9-es voltam. a 8-as nem én vagyok mielőtt félreértenétek:D
2013. jún. 1. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!