Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmaradhat végülis egy jóbaráti viszony?
Tudom hogy ez helyzetfüggő és végső soron rajtunk múlik a dolog, csak úgy kíváncsi vagyok hogy mik a tapasztalatok.
Szóval van egy lány, 2 hete ismerjük csak egymást akivel eléggé úgy vettem észre hogy jól kijövünk, úgy éreztem hogy flörtölgettünk, el is hívtam randira (fb-on), azt mondta rendben, majd a részletek megbeszélése során mondta hogy reméli hogy semmi olyasmiről nincs szó aminek a pasija nem örülne. Szóval a nyomulásról ennyit :D, nem akarok semmiféle kapcsolatot tönkre tenni.
Mindenesetre attól írtunk tovább egymásnak, és töretlenül jó hangulatúnak tűnnek a beszélgetések. Ennél fogva kíváncsi lennék arra hogy mik a tapasztalatok, meg tud maradni egy jó baráti viszony annak ellenére hogy eredendően nyomulásnak indult a dolog? főleg fiúk/férfiak válaszára lennék kíváncsi.
Neked kell tudni ... ha akarsz egy n+1 púpot a hátadra (aka "lánybarát", aki már az elején lekoptatott), akkor hajrá, tartsd vele a kapcsolatot.
Amúgy meg felesleges idő és erőfecsérlés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!