Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Nagyon szeretem az egyik tanárom, szeretnék is tőle valamit. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok r*banc, hiába ítélnek el néhányan, nem én akartam a tanáromba beleszeretni. Már lassan 2 éve oda vagyok érte, eddig próbáltam elfelejteni, de már nem bírom. Nincs se felesége, se barátnője, a korkülönbség is 15 év alatt van. Igazából kapcsolatot szeretnék tőle, de még az "átlag" emberek is gyakran csak futó kapcsolatokat keresnek, még abban is benne lennék, csak legyen valami, mert nagyon szeretem. Annyit tudok csak, hogy okosnak tart, amúgy nem tudom, mi a véleménye rólam. Szerintetek mit tehetek? (Nem akarom bajba keverni, megvárnám amíg nem tanít, de addig is, hogyan kelthetném fel a figyelmét? Vagy szerintetek mindenképpen kiderülne, ha megfelelő titoktartás mellett lenne valami?)2013. ápr. 19. 20:37
1/6 anonim válasza:
na itt már lesz valami tanár-diák
2/6 A kérdező kommentje:
De most komolyan, nagyon jó lenne, ha segítenétek. Már túlságosan megszerettem, szóval nem vagyok képes úgy elhagyni az iskolát, hogy meg sem próbáltam. Pedig most elég reménytelennek tűnik ez a dolog.
2013. ápr. 19. 20:52
3/6 anonim válasza:
Pontosan ez van velem is! Szó szerint!! :( Én érzem hogy szeret engem de még csak a vallomásra sem került sor mert nagyon félek h baja lesz. Ha igazán szereted várd ki az érettségit. Utána nagyon sok sikert kívánok! :)
5/6 anonim válasza:
Csak egy- két ok arra, hogy miért ne: honnan tudod, hogy te vagy neki az első? Semmi garancia rá. Nincs véletlenül családja? Szerintem inkább tanulj ahelyett, hogy ilyeneken töröd azt az okos kis buksid. Az ilyen esetekben a legritkább az igaz szerelem, a sokkal gyakoribb, hogy a tanár ki akarja használni a diákot. Évek múlva te szégyellnéd magad a legjobban, hidd el.
6/6 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy úgy gondolom, én vagyok neki az első. Teljesen kizárt, mivel többek között nem is igazán ismer, ezen szeretnék változtatni.
És mint írtam, nincs családja, de még barátnője sem.
2013. ápr. 23. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!