Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor belém szerelmes vagy nem?
Van egy fiú,akibe év eleje óta szerelmes vagyok. (K betű lesz a jele) Február környékén leveleztünk kicsit,de mindig trágár szavakat használt. A legjobb barátnőm is szerelmes volt belé,és egy barátnőm is szerelmes belé még mindig. (E betű lesz a jele) K és E leveleznek órán és röhögnek,de szerintem csak így haverilag. Mostanában észrevettem,hogy titokban szokott engem nézni fél szemmel,meg ha mondok valamit visszakérdez,ha nem hallotta.Ma például úszáson órán beszélgettünk,mert vízilabdázás volt és emiatt,viccelődtünk is, körülbelül egy 5 mondatot váltottunk. Ja,és egy nagyon fontosat kifelejtettem:a barátai azt mondják belém szerelmes,de én nem igazán akarom elhinni. Szerintetek belém vagy E-be szerelmes? 11 éves lány vagyok,nem akarok semmi komolyabbat csak,hogy járjunk és tudjunk igazán beszélgetni. Légy szíves ne hülyeségeket írjatok,hanem olyat amit feltudok használni:tanácsok,tapasztalatok,tippek.Előre is köszönöm.Mindenkinek szép napot!
11L :)
Ebben a korban elég nehéz tanácsot adni. Ilyenkor még tényleg csak ilyen "titkos szerelmek", meg "rám nézett, elpirulok"-ok vannak. Ha viszont a barátai azt mondják, hogy beléd szerelmes, akkor az úgy is van.
Mondjuk nem hiszem, hogy még érett ahhoz, hogy barátnője legyen. Nem szexuálisan gondolom, hanem pl. könnyen elbizonytalanodhat külső behatásra(barátok véleménye, cikizés, szülők tiltása)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!