Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha egynél több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha egynél több emberbe vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem szerelmes nem vagy mert a szerelem az más inkább több embert szeretsz vagy kedvelsz egyszerre és nem toom hány éves vagy de ha ilyen tini akkor igen de am se nagy gond és normális az ember nem irányítja a szeretetét ez csak úgy jön :)
2013. máj. 31. 11:48
 2/7 anonim válasza:
nem tudom hányat értesz "több" alatt, de azt választ aki után már nem "szerelmesedtél" bele másba ;) nekem is több fiú tetszik de nem vagyok beléjük szerelmes.de bármi lehet.. :) 15/L
2013. máj. 31. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Kamaszként még úgy gondoltam, hogy ez lehetséges. Felnőttként már azt mondom, hogy nem. Egyikbe sem vagy szerelmes, maximum nagyon tetszenek és rajongsz értük. Fiatalon én is összetévesztettem a szerelemmel. Majd kinövöd.
2013. máj. 31. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
több? én egyszer voltam úgy,hogy 2 pasit szerettem vagyis 2 pasim volt és nagyon rossz választani mert mindkettőt szerettem lehet nem egyformán de attól még szerettem.
2013. máj. 31. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális, csak éppen nem vagy szerelmes egyikbe sem.
2013. máj. 31. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd le hogy definiálod a szerelmet és megmondom.
2013. máj. 31. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
fiúként elképzelhető
2013. máj. 31. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!