Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl kihívó egy feszülős szoknya temetésre?
Figyelt kérdés
a szoknya feszül a popsimon igaz a térdemig ér kb és lentebb bővebb de nem tudom felvegyem-e.2013. máj. 31. 12:09
11/15 anonim válasza:
A temetés nem divatbemutató, inkább legyél szerényebben öltözve, mintsem mindenki rajtad csámcsogjon.
12/15 anonim válasza:
Anyukád mit ajánl helyette? Mi az alternatíva?
13/15 anonim válasza:
"térdemig ér"
Nem hinném, hogy hivalkodó lenne, főleg ha fekete... Fekete? :)
14/15 anonim válasza:
11 akkor ha valaki nagyon jol nez ki ne menjen temetesre, nehogy mindenki rajta csamcsogjon?
es attol nem lessz egy ember "csitri" meg "majom", hogy nem csinalja azt gondolkozas nelkul amit az anyja parancsl neki
15/15 anonim válasza:
szerintem vedd fel nyugodtan, én felvenném. nem hinném, hogy egy temetésen ezzel kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!