Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövidebb farmer szoknya, vagy combközép alá érő libbenős? Melyik a jobb?
a testtől függ.
mert sajnos az elmúlt hetekben nem csak jó csajokon látni ilyen ruhákat,uh első az önkritika és utána a választás.
ha jó csaj vagy,akkor egyik nap a libbenős,másik nap a farmer szoknya.
Esetleg van még ilyen lapszoknyám, tehát a két vége nem csak simán össze van varva, hanem egymásra van téve, és úgy rögzítették.
Ne az utolsó, a másik kettő sokkal szexibb tud lenni.
Én a libbenőset mondanám, az érdekesebb, a farmer szoknya eléggé tucat dolog.
Amúgy én lány vagyok, de észrevettem, hogy sokkal többen dicsértek a libbenős szoknyában, azt olyan izgatóbbnak gondolták általában a pasik.
Esetleg ha szoknyában gondolkodsz, és ilyen testhez simulósabb darabot választasz, akkor esetleg valamilyen egészruha is jó ötlet lehet, általában az a tuti befutó. :) ...az is kb combközépig érő.
21L
Köszi!
Van egész ruhám, de az nem olyan passzos, testre simuló az tényleg nem áll jól, mert a csípőm széles, illetve van rajta úszógumi. :D
Egyébként a farmer fekete, hogy legalább egy kicsit eltérjek az átlagtól.
A harmadikban az a jó, hogy jön egy kis szél, akkor az felfújhatja oldalról valamennyire.
Sima padra ülős séta lesz szerintem.
Érdekes, hogy mindenki a libbenőst mondja. Keresgéltem itt gyakorin, és találtam egy kérdést, ott is inkább a libbenős nyert, ezért is tettem fel én is hasonlót, és tényleg. :D
Ilyesmim is van, akkor vagy ez lesz, mert rövid de mégis laza, vagy amire először gondoltam, az tényleg libbenős, sajnos képet nem találok, nem egészen olyan, mint amit a kérdésben linkeltem, de a lényeg, hogy összevissza mozog folyamatosan ahogy járok "libeg" :D viszont a hátránya, hogy egyáltalán nem adja ki a feneket.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!