Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen a legjobb barátnőmmel mióta van pasim?
Amióta összejöttem a sráccal azóta mindig olyan lekezelő vagyok a barátnőmmel meg mindig olyan flegmán válaszolok neki. Na jó nem mindig... Igaz hogy néha nagyon hülye kérdéseket tud feltenni... Na de mindegy... A lényeg hogy neki még nem volt sosem barátja, nekem is a mostani az első... De nem hinném hogy lenézném azért mert neki nincs. Sosem voltam ilyen. És nem akarom hogy megromoljon a barátságunk.
Miért lehetek ilyen vele?? Legbelül mégiscsak lenézem?? Akaratomon kívül is??
hát ez így szokott lenni...én amikor összejöttem a csajommal egy évig voltunk együtt az összes haverom és a legjobb barátom is teljesen elhidegült tőlem szinte egy teljes évre megszünt a kapcsolatunk...
aztán ahogy végelett avval a csajjal én visszatértem hozzájuk újra bulizunk meg minden...és ez az év mintha meg se történt volna...
a kapcsolatok bizony próbárateszik a legjobb barátságokat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!