Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Pár) kapcsolat osztálytárssal?
Lányok és fiuk segítségét is kérem!
Van egy a fiú, aki velem jár egy osztályba már 1éve, és hát megtudtam, hogy a srác akart velem járni egy időben. Nos de hozzám ez a hír a barátja ( aki ,,elszólta magát" ) által jutott el hozzám. De már a fiúnak van barátnője (megjegyzem nem rég óta járnak) és hát nem tudom hogy most is járna velem (persze ha nem lenne egyutt a barátnőjével) 1éve járunk együtt egy osztályba és azóta még is volt 2barátnoje ... és az első csaj előtt akart velem járni, és amikor szakított vele akkor is akart. De ezt a barátja mondta! Én egyáltalán nem vettem észre semmit, hogy bejövök neki! Ha nem mondja el a barátja rá sem jövök magamtól. Nos nem tudom fiuk képzeljétek el ha ilyen helyzetben lennétek akkor meg éreznétek a csaj iránt valamit(aki vele jár egy osztályba/én :D ) Vagy már nem is érdeklem? Egy osztályba járunk talán így "átesett" rajtam és már semmit nem érez? Ha igen akkor hogyan jeleznétek a csaj felé? Lányok ti belemennétek osztálytársi párkapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!