Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pasi, aki nem képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki nem képes a szenvedélyes szexre?

Figyelt kérdés
Az én pasim nem képes rá. Azt állítja, hogy ő csak gyengéden tud szeretni. Hiába kérem, nem tud tempósan megdugni. Az aktus végére meg se izzad. :S Nem kövér, nem testi hibás, jó kondícióban van, szellemi munkát végez, így nem is fáradt testileg. Én meg nem értem, előtte mindig heves vérmérsékletű fickóim voltak. Szóval szerintetek van olyan, hogy valaki képtelen keményen megdugni a nőt, akit szeret?

2013. máj. 30. 08:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs összefüggés.

Azt próbáltad már, hogy kéreted magad? Mármint, hogy nem kap meg első szóra, csak kicsit húzod az agyát vagy ilyesmi. :-)

2013. máj. 30. 10:07
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát ha kéretem magam, akkor egyáltalán nincs is szex. Így is igen ritkán van. Szóval ez nem jó taktika sajna.
2013. máj. 30. 10:09
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Csak azt tudom legyártani, akit nem szeretek. Ezért mindig csak olyan barátnőm van, akit nem szeretek. :) Vannak ilyen formák.
2013. máj. 30. 10:26
 24/26 A kérdező kommentje:
legyártani :))) ezt se hallottam még. Hát akkor inkább utáljon meg, mert a szexre szükségem van. :D
2013. máj. 30. 10:29
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát akkor tényleg nem tudom. Nekem ez annyira fura. Akikkel nem volt szenvedélyes a szex ott más gondok voltak, nem az, hogy nem szeretett, csak nem tudta mit hogyan. Akikkel pedig az volt, azok tudták, hogy én ezt szeretem, ezért mindig odafigyeltek arra, hogy nekem jó legyen.

Mostani kedvesemmel is így vagyunk. Néha azért csináljuk gyengéden is, de többnyire vadulunk. De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretne.

2013. máj. 30. 11:21
 26/26 anonim ***** válasza:
De van összefüggés. Vannak nyugalmi állapotok olyankor minden ember lomha, lusta. Nem jó a szemetek. Saját magam nézve fürge vagyok és az ágyban is teljesítek. Na meg kérdés mit tartottok vadállatnak, mert nem biztos, hogy ebben a gyorsaságot látjátok;) Van összefüggés csak rosszul nézed.
2013. máj. 30. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!