Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem képes a szenvedélyes szexre?
Figyelt kérdés
Az én pasim nem képes rá. Azt állítja, hogy ő csak gyengéden tud szeretni. Hiába kérem, nem tud tempósan megdugni. Az aktus végére meg se izzad. :S Nem kövér, nem testi hibás, jó kondícióban van, szellemi munkát végez, így nem is fáradt testileg. Én meg nem értem, előtte mindig heves vérmérsékletű fickóim voltak. Szóval szerintetek van olyan, hogy valaki képtelen keményen megdugni a nőt, akit szeret?2013. máj. 30. 08:42
12/26 A kérdező kommentje:
közös gyerek
2013. máj. 30. 09:20
13/26 anonim válasza:
Hehe még jobb.Ti tényleg fogyatékosok vagytok?Olyan embernek szülsz gyereket aki nem szeret?Aztán kiírsz ilyen kérdést?Titeket honnan szalajtottak melyik majomketrecből?:D
14/26 A kérdező kommentje:
Ciklon :D B@szod, ezer éve együtt vagyunk. Már nem szerelmes. Így már érted? 6 éve élünk együtt.
2013. máj. 30. 09:23
15/26 anonim válasza:
Ja és 6 év után eszedbe jutott hogy nem vad az ágyban.Egyre hülyébbnek nézel ki :D
16/26 A kérdező kommentje:
Egyre lagymatagabb lett a teljesítménye. Régen még azért megerőltette magát, de most már csak lustaszex van. Sose volt egy "állat" de azért jól tolta önmagához képest. Kb egy éve viszont már csak maszatol. Csak ha így írom ki, csak olyan válaszok jönnek, hogy "megunt" "megcsal" "csak anyának lát, nőnek nem" gondoltam hátha jönnek más válaszok is a kérdésre. :)
2013. máj. 30. 09:26
17/26 anonim válasza:
Akkor sem jó a kérdés.Mert képes rá csak már nem úgy csinálja nem?de
18/26 anonim válasza:
Ha kényelmes mukálya van mint szellemi akkor szerinted él sportoló lesz? Talán akkor lesz aktívabb, ha elkezdene sportolni, de nem gyurásra gondolva. Aki fürgén mozog az nem lusta az ágyban sem. Szokták mondani kinek milyen a mozgása olyan az ágyban is.
19/26 anonim válasza:
szerintem akkor az van, hogy amíg nem volt biztos benned (=no gyerek, no együttélés), addig próbált teljesíteni, nehogy a szex miatt elveszítsen. most, hogy be van biztosítva, már nem kell úgy tepernie, ezért nem erőlteti meg magát.
meg persze azok a lehetőségek is fennállnak, amiket te az előbb felsoroltál.
de ettől függetlenül, ha ennyire kiüresedett a kapcsolatotok, akkor én megpróbálnám a párterápiát, hátha helyre lehet hozni. ha az sem, akkor tényleg semmi értelme, hogy együtt legyetek, a gyereknek se tesz jót...
20/26 A kérdező kommentje:
De régen sem volt vadállat, akkor épp "elfogadható" volt a teljesítménye. Na mindegy.
Érdekes, mert van egy ismerősöm, aki elég lomhán mozog, de az ágyban mint egy gép. :) Szerintem nincs összefüggés.
2013. máj. 30. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!