Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "erőlködik" egy pasi netes társkereső oldalakon ahelyett, hogy lenne egy barátnője?
Figyelt kérdés
Nem értem, mi ebben a jó. 39 éves a pasi, lehetne akár "normális" barátnője is, de mindegyik jelöltet elüldözi maga mellől... Mire jó ez???2013. máj. 29. 21:12
11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hagyná, hogy megcsókoljam- legutóbb az érintésem elől is elhúzódott.:( Azt mondogatja, hogy nem akarhatok ilyen pasit magamnak, keressek egy normálisat...De én őt szeretem!
2013. máj. 29. 22:14
12/20 anonim válasza:
Vélhetően azért üldözi el a jelölteket, mert közben kiderül hogy a császár meztelen... (értsd: a nőknek nem ő kell hanem az anyagiak)
Abszolút nem lennék meglepve.
13/20 anonim válasza:
4es
"Ha valaki társkeresőn keres párt annak megvannak az okai..."
Ha nem jöttél volna még rá a 12es IQ-dal, akkor elárulom, hogy netes társkeresőn is azok az emberek vannak akikkel néha együtt ülsz a metrón.
14/20 sztrecskó válasza:
Vagy nagyon jól taktikázik. Most eljátssza neked a zárkózottat, aztán egyszer megnyílik, te ennek megörülsz, megfektet, aztán többé nem keres... Persze ez csak egy opció, könnyen lehet hogy nem így van, de netes párkeresőben sosem tudni...
15/20 anonim válasza:
Nem akartam a lelkedbe gázolni :( Tán magadra ismertél?Biztos nem vagy százas te sem ezért hergeltelek fel ennyire?
Kérdező,ebben az esetben hagyd ezt a férfit,nem érdemes vele kínlódni
16/20 anonim válasza:
sztem olyan csajok jönnének össze vele, akik meg a csávónak nem tetszenek.
17/20 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül. Én pl. tetszem neki- eleinte akarta is, hogy járjunk, de aztán valamiért meggondolta. :(
2013. jún. 2. 21:36
18/20 anonim válasza:
ez nagyon bonyolult, egy lelkibeteg után sóvárogsz. ha egyszer megkapnád, valószínűleg akkor is kikészítene a hülyeségeivel.
19/20 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is gyanús, hogy "lelkibeteg" lehet... Elvált, gondolom, szerzett lelki sérüléseket emiatt is... És komolyan gyanús, hogy csak "előadja" a nagymenőt... De nekem akkor is ő a legjobb, ha nem éppen nagymenő... Miért nem érti meg???
2013. jún. 23. 23:05
20/20 anonim válasza:
Bárcsak 1X én is találnék egy ilyen nőt aki elfogad akkor is ha szarul nézek ki és már utolsó elkeseredésembe neten keresek párt 0% eséllyel 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!