Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért "erőlködik" egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "erőlködik" egy pasi netes társkereső oldalakon ahelyett, hogy lenne egy barátnője?

Figyelt kérdés
Nem értem, mi ebben a jó. 39 éves a pasi, lehetne akár "normális" barátnője is, de mindegyik jelöltet elüldözi maga mellől... Mire jó ez???
2013. máj. 29. 21:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hagyná, hogy megcsókoljam- legutóbb az érintésem elől is elhúzódott.:( Azt mondogatja, hogy nem akarhatok ilyen pasit magamnak, keressek egy normálisat...De én őt szeretem!
2013. máj. 29. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Vélhetően azért üldözi el a jelölteket, mert közben kiderül hogy a császár meztelen... (értsd: a nőknek nem ő kell hanem az anyagiak)

Abszolút nem lennék meglepve.

2013. máj. 29. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:

4es

"Ha valaki társkeresőn keres párt annak megvannak az okai..."

Ha nem jöttél volna még rá a 12es IQ-dal, akkor elárulom, hogy netes társkeresőn is azok az emberek vannak akikkel néha együtt ülsz a metrón.

2013. máj. 29. 23:03
 14/20 sztrecskó ***** válasza:
Vagy nagyon jól taktikázik. Most eljátssza neked a zárkózottat, aztán egyszer megnyílik, te ennek megörülsz, megfektet, aztán többé nem keres... Persze ez csak egy opció, könnyen lehet hogy nem így van, de netes párkeresőben sosem tudni...
2013. máj. 29. 23:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem akartam a lelkedbe gázolni :( Tán magadra ismertél?Biztos nem vagy százas te sem ezért hergeltelek fel ennyire?

Kérdező,ebben az esetben hagyd ezt a férfit,nem érdemes vele kínlódni

2013. máj. 30. 11:16
 16/20 anonim ***** válasza:
sztem olyan csajok jönnének össze vele, akik meg a csávónak nem tetszenek.
2013. jún. 2. 21:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül. Én pl. tetszem neki- eleinte akarta is, hogy járjunk, de aztán valamiért meggondolta. :(
2013. jún. 2. 21:36
 18/20 anonim ***** válasza:
ez nagyon bonyolult, egy lelkibeteg után sóvárogsz. ha egyszer megkapnád, valószínűleg akkor is kikészítene a hülyeségeivel.
2013. jún. 23. 23:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is gyanús, hogy "lelkibeteg" lehet... Elvált, gondolom, szerzett lelki sérüléseket emiatt is... És komolyan gyanús, hogy csak "előadja" a nagymenőt... De nekem akkor is ő a legjobb, ha nem éppen nagymenő... Miért nem érti meg???
2013. jún. 23. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Bárcsak 1X én is találnék egy ilyen nőt aki elfogad akkor is ha szarul nézek ki és már utolsó elkeseredésembe neten keresek párt 0% eséllyel 23/F
2013. jún. 24. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!