Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy láynt elcsábi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kati Tibor kérdése:

Hogyan lehet egy láynt elcsábitani?

Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány a suliban nagyon bejön nekem jóban is vagyunk néha néha beszélgetünk de hogyan tudnám elcsábitani?

2013. máj. 29. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
süti,csoki
2013. máj. 29. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Az ősi törzsnél úgy volt régen hogy leverte a többi férfit és ha győzött ővé a csaj.
2013. máj. 29. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Hívd el, néhány méterrel arrébb, aztán mondd neki, hogy csáb.

És máris el van csábítva.

2013. máj. 29. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:

1.Már vetem neki sütit csokit de nem volt anyira elcsábitva anyit mondot hogy kösziszépen.

2.Az a ősi törzseknél volt és nem it :)

3.Ha a lánynak anyit mondok hogy csáb attól még nem fogom elcsábitani legfeljebb hüjének fog tartani :)

2013. máj. 29. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket még irjatok komenteket :)
2013. máj. 29. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jó tanuló, akkor neked semmi esélyed nála.
2013. máj. 29. 18:27
 7/8 anonim válasza:

Vagy hívd el valahova, mondjuk, ha szeret filmezni, akkor moziba vagy találj ki valami közös programot, ahová elmehettek (tudod, ezt hívják randevúnak ;). Vagy, ha nem akarod rögtön elhívni, akkor szervezzetek a barátaitokkal valamit (mondjuk menjetek el bowlingozni vagy vidámparkba, ha esetleg Pesten laktok), és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve jönni, esetleg hozhat barátnőket is, és ott beszélgethettek, talán el is hívhatod, hogy kettesben menjetek el valahova.

Ezen kívül szerintem ami fontos, hogy legyél udvarias (mármint vágod, gentleman: engedd előre, esetleg nyisd is ki neki az ajtót, segíts neki vinni a cuccát, ha látod, hogy sok van nála, stb.), nem halt még ki a lovagiasság címszóval.

Emellett pedig az egy nagy-nagy pluszpont, ha vicces vagy (elárulok egy titkot, ez azért jön be lányoknak és fiúknak egyaránt, mert az agy az intelligenciával azonosítja a humort, aminek elég sok köze van a valósághoz, ráadásul az emberek, akik meg tudnak minket nevettetni, azokat vonzóbbnak is találjuk - férfiak, nők egyaránt).

Ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni. :)

(Ja igen és utóirat: a helyesírásoddal tényleg kezdj valamit. :D )

2013. máj. 31. 21:45
 8/8 anonim válasza:

(az előző vagyok, ismét)

Annyit elfelejtettem mondani, hogy éreztesd a lánnyal, hogy élvezed a vele töltött időt, szeretsz vele lenni, és figyelj oda rá, ha beszél. Kérdezz sokat, mert mi lányok általában imádunk beszélni, főleg magunkról. :D És figyelj is oda, ha válaszol, vagy legalább tegyél úgy. x)

Ha tesz valamilyen utalást, (jó, ez most hülye példa lesz, de) ha például mondja, hogy nehézségei vannak valamilyen tantárgyból, ajánld fel, hogy segítesz neki vagy mondd, hogy ismersz valakit, aki tud neki segíteni ebben.

Ha lényeg, hogy éreztesd vele, hogy fontos neked. Ennyit akartam. :)

2013. máj. 31. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!