Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szemét a világ?
Egy munkahelyhez mi kell hogy bekerülj? Top modellnek kell lennie.
Egy párpárkapcsolathoz mi kell hogy legyen? Top modellnek kell lenni.
Az életben mi kell hogy érvényesüljél? Top modellnek kell lenni.
Ti sokszor nem ezt látjátok?
13 vagyok
vicces hogy te a világot útálod....én meg az olyan embereket mint te kérdező....
nem vagy képes felfogni hogy ez a TE HIBÁD?? mert ha nem akkor nem tudsz ellene tenni, és akkor csak szenvedni fogsz...
konkrétan írd már le légyszíves hogy mi a problémád amit meg kell oldani, és én meg cserébe elmondom hogy mit tehetsz ellene(mert neked kell változni és nem a maradék 7 milliárdnak....logika.... mert ha rossz a zár akkor gondolom te sem a házat cseréled le, hanem a zárat)
tekerd már el az emo adást és máris jobb lesz az életed...
Nem azt mondom h néha nem jelent előnyt ha az ember nem úgy néz ki mint egy bányarém, de ilyen általánosítós következtetést levonni néhány rossz tapasztalatból az túlás.
Tudod mi van valószínűleg nem a külsőd miatt nem találtál eddig senkit hanem a hozzáállásod miatt, csak nagyon szeretnéd a külsődet okolni, mert akkor nem kell szembenézned a saját hibáiddal. (az nehezebb lenne mint nyávogni)
Enyhe túlzásnak tartom az állításod. Nem kell topmodellnek lenni! Ez marhaság! Viszont bizonyos beosztásnál feltétel a jó megjelenés. Most a manageri és a vezetői munkakörökre gondoltam. Vagyis ha sokat akarsz keresni bizony szépnek kell lenned!
Láttam már asztalos végzettségű, de jóképű magas igazgatót. És ismerek 146cm magas csúnya arcú viszont rendkívül inteligens srácot is. Akinek mezőgazdasági főiskolája van. Vagyis mérnők, és mégis egyszerű raktári munkás. És ez nagyon elszomorító. Úgy gúnyolták csöpi. Csöpi lábhoz(mintha kutya lenne). Az élet sokszor kegyetlen. És a boldogsághoz nagyon is fontos a szépség. Vagy legalábbis, hogy ne legyél ronda!
Mert a sok szemét ember azzá teszi a világot! Meg már minden ember csak a külsőt veszi figyelembe!!! Főleg a munkahelyen. :/
20L
Mert sok a medúza gerincű hitvány véglény, akik szemétté teszik a világot, és legfőbb szórakozásuk a nyomorult kis életükben hogy más emberek életét megkeserítsék és ettől érzik magukat kva jól...
Különösen azok akik ok nélkül törölgetnek innen válaszokat...no comment.
jaaaaajjj neeeee, neeee,,,
és akkor még jön a többi helyeselő ember "Mert a sok szemét ember azzá teszi a világot! Meg már minden ember csak a külsőt veszi figyelembe!!! Főleg a munkahelyen. :/ " ... úúúristen,,
fuuuhh micsoda mázli hogy top modell testem van, és tökéletes frizurám,, hát igen nem véletlen költöm a fizetésem felét kozmetikumokra, de megis hozza az eredményét^^..... úristen... szerintem kérdező, te a sima kinézetű lányokat is top modellenek nézed,
és nem érdekel hogy de pedig te olyan tisztán látsz mindent és olyan pozitivan állsz mindenhez, hogy TE egyszerűen,, tévedhetetlen VAGY!,, a nagy szart,, te, komolyan hova mész te állásinterjukra?? én csinálnák neked fotókat a munkahelyemen dolgozó emberekkről, csak a gyár területén tilos fényképezni, és ha meg távolról kapom le akkor meg semmit se fogsz látni az emberből, bár egy dagadtból látod hogy dagatd és nem top modell,,
de áhh, én top modell vagyok ugye,, másképp hogy lenne munkám, és nem fotozom le a többi szintén mind top modell munkatársat, tudod ki fog segíteni az ilyen nem top modelleknek mint te,, ahahahahaha,, szeretnéd.... szóval könyörgöm kérdező
vagy lehet baromi kanos vagy, és minden lányt egy szexbombának látsz, illetve ha lány vagy,,, hát,,, igazából akkor is :D
te, volt már munkahelyed?? és ott csak top modellek dolgoztak?? mond már el hol? ja hogy egy modell studió,, áh igen, még a fotós is egy kigyúrt szuper srác,,, áh jó többit már leírták kb
ja várjál, most néztem, hogy KIVÁLÓ MUNKÁS VOLTÁL AZ ELŐZŐ... na akkor HOGYHOGY FELVETTEK??!!! EZ ,, NEEEM, neeem lehet!!!! arrrrrr!! szétrobban az agyam!!
...hihetetlen,:O , ohhh HR-es csaj mmm, de meglepő,, de továbbra is mondom, te azt hiszed az amúgy normál kinézetű lányokról hogy ők tökéletesek, és egyékbént tényleg sok szép lány van, de amúgy meg smink, jó ruha, stb stb..
nálam az egyik hr-es egy kövér.. egyik,, ahaha, több is, szóval kövér, gagyi frizurájú (háát, szerintem gagyi), és, mééégis,, itt van, és dolgozik, számit a szépség, mint minden más, számít a pénz is, az egészség is, dee nem ezen múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!