Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztél már olyant, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már olyant, mikor szerelmes voltál egy (szinte) teljesen elérhetetlennek tűnő személybe, hogy márpedig van közös jövőtök, még ha a környezeted ki is nevetett emiatt?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy pl. a sorsotok összefonódásában mennyire hittél? (pl. születési idő, valamilyen számmisztikai dolog)

Feladtad-e, letettél-e a szerelemről, vagy harcoltál tovább érte?

A barátaid mit szóltak a megrögzöttségre?

Végül elérted a célod, vagy tényleg beteljesületlen maradt a szerelem?

2013. máj. 29. 15:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9 :) hát igen, ez az szerintem, amiről én is beszélek! :) ez alapján amit leírtál lehetségesnek tartom hogy valahogy a srác neked van rendelve! csak még nem találtátok meg egymást igazán!

mert szerintem mindenkinek megvan a maga párja valahol a világban, (legalábbis én ebben a hitben élek) :D és úgy gondolom hogy azért mennek tönkre akár 10-20 évig tartó házasságok, mert igazából nem a hozzárendelt egyénnel él az adott ember, nem az igazi társával, aki tényleg neki teremtődött, és későn jön mindkét félben a felismerés...

lehet pro és kontra érvelni ki hogy látja :)

ja és még valami jutott eszembe: volt egy közeli ismerősöm, aki mondta hogy neki éveken át nem volt komoly kapcsolata, olyan közel 7-8 éven keresztül. persze szeretett volna, de egyáltalán nem működött egy sem. majd egyszer csak hirtelen egy olyan lány személyében találta meg a nagy Ő-t (elmondása szerint érzi, hogy tényleg Ő az igazi)aki szintén éveken át egyedül volt. ráadásul nem tudtak egymás létezéséről sem korábban (az ország két különböző pontján laktak) és nem azért kötötték össze az életüket mert úgy érezték ha már egyikünknek sem működött ennyi éven át, akkor hát próbáljuk ki együtt. nem, hanem mert mindegyikőjük azt érezte, vár rá valahol a társa, és lám, megtalálták egymást

ezt csak azért hoztam fel példaként, hogy én pl. ezért is hiszek a sorsszerűségben, és abban hogy eleve mindenkinek el van rendelve a nagy Ő

2013. jún. 4. 17:35
 12/16 anonim válasza:
a baratnom paijaba.3 eve szeretem.a barimmal junius vegen keztek jarni.a barim akkor szerett bele .olyon 15 napja szereti en 3e
2013. júl. 8. 21:38
 13/16 anonim válasza:
bocs a helyes irase telorol irok.harcolok a fiue akkor is.szeretem es nem adom fel!!ja es elozo vagyok
2013. júl. 8. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Én egy durva időszakomban a neten találtam meg a tökéletes lányt. Hollandiában. :)

Én is bejövök neki, ő is nekem, minden tökéletes lenne, ha nem lenne ekkora távolság. Hónapokig naponta min. 4-5 órát beszéltünk megállás nélkül, de már kezdjük hanyagolni egymást. Mivel egyikünk se gondolja, hogy van jövőnk együtt a távolság miatt, elkezdtünk másokkal ismerkedni. Én ezt elfogadom, én se terveztem "várni rá".

Még mielőtt megismertem, elhatároztam, hogy én vagy Belgiumban, vagy Hollandiában fogok élni, és amilyen gyorsan csak lehet, oda is költözök. Viszont ez még igen messze van.

Egyébként Omegle-n ismertem meg, 30 ezer ember közül pont vele dobott össze, és csak azért nem nyomtunk tovább, mert mindketten Nirvana fanok vagyunk.

A számmisztika szerintem hülyeség, a szerencse műve, hogy rátaláltam.

A barátaim érdeklődnek iránta, szerintem hálásak is neki, hogy kihúzott egy nagyon szar korszakomból.

2013. júl. 13. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Én most vagyok túl a szakításon azzal a sráccal, akivel elképzelem az életem. Úgy vagyok vele, hogy mindkettőnknek kell egy kis idő de harcolni fogok érte, mert ő az aki mindet megér nekem. Imádom őt, jobban mint gondolná, és reménykedem benne, hogy később újra egymásra találunk. :)
2013. júl. 13. 22:34
 16/16 bkrrisszz válasza:
Velem most is pont ez a helyzet van egy lány én jul 6.-án születtem ő 12.-én és nekem ö tűnik az igazinak harcolok is érte de sajnos ez nem fog összejönni úgy érzem de akkor sem teszek le róla nem fogom feladni.
2013. júl. 19. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!