Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Szia!
Kérdésedre a válasz, hogy nem ettől nincs barátod h visszahúzódó vagy, más oka lehet, szívesen beszélgetnék veled itt szexuális témáról is, esetleg webkamozást bevállalsz arc nélkül? :)
Ugyanúgy megvan rá az esélyed, mint bárkinek. Partizni mi haverokkal, csak azért mentünk, hogy becsajozzunk, semmi komoly kapcsolat.
Sok más dolgot csinálhatsz, ahol lenne esélyed srácokkal ismerkedni.
Az ország mely részén élsz?(É,K,D,NY)?
mert kb ugyan azok vagyunk csak én fiú..
Nos, kedves kérdező, mint ahogy látod, itt a lehetőség...
Szerintem egy 15 perc elteltével válogathatsz egy rakás aberrált, aggszűz között, akik a webkamerán való mutogatást arc nélkül is előnyben részesítik...
Egyáltalán hány éves vagy? 16 ? 50 ?
Mert az sem mindegy...
Nem feltétlen kell buliba járni hogy ismerkedj.
A barátnőm sem járt bulizni és nem is jár soha. Csak ilyen falunapokra jár el. Mi például ott ismerkedtünk meg egy falunapon.
Ő kikapcsolódni ment oda, én meg ott dolgoztam, a volt sógoromnak segítettem be a büfébe, és akkor vett tőlem egy üveg kólát. Aztán 10 perc múlva visszajött és kért még valamit, akkor nem volt nálunk tömeg totál nyugi volt, és elkezdtünk beszélgetni, majd amikor lejárt a műszakom, akkor elmentünk körülnézni.
Egy átlagos lány is lehet szép egy pasi szemébe, lehet az a pasi adonisz is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!