Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha azt mondjátok, hogy a kedves, érzékeny, aranyos lányokat szeretitek akkor miért b*nkó, ri*ancokat keresitek?
Azon is el kellene gondolkodni, hogy ha már nem 1 ilyen pasi b*szta át a csajt/csajokat akkor ott a csajjal is gond van. Ő, csakis Ő az aki igent mond és belemegy bérmibe is.
Ő vele is lehet gond.
sokan túl naivak.
Kb. fél éve jártam a lugutóbbi pasimmal. Fél év után lefeküdtünk aztán rajta kaptam, hogy egy szôke p*csával csinálja. Ez nem hiszem, hogy azért lenne mert mindenbe belemegyek.
Ja! Aztán még ô szakított velem.
azok a kedves lányok akiknek kellek vagy prűdek vagy nem tetszenek stb.
a ribik meg néha kezdeményeznek volt hogy bevállaltam vmelyiket de aztán gyorsan le is léptem, nem bírtam tovább
Lányok! Ha azt mondjátok hogy kedves, megértő, szerető pasi kell nektek, miért a pénzes sportkocsis kigyúrt tapló türhő tinókat keresitek?
Erről pedig ennyit,ide egy pontot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!