Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha azt mondjátok, hogy a kedves, érzékeny, aranyos lányokat szeretitek akkor miért b*nkó, ri*ancokat keresitek?
Kedves kérdező, neked mint a nők 99%-nak nyílván a bunkó kihaénnem srácok kellenek, egy magamfajta kedves, intelligens, visszafogottabb srácot észre sem vesztek. A zsák viszont a foltját keresi. Egy bunkó sráchoz, egy plázacica illik, mert egyforma színvonalon vannak, és jól kijönnek.
Szóval mi a kedves, érzékeny lányokat keressük. Te keresed a bunkókat, akiknek nyílván nem fogsz kelleni.
Nagyon érdekes, hogy úgy írsz rollam mintha már évek óta ismernél. NEM! Nem a bunkó pasikra bukok! Nem vagyok plázacica! Sôt ezt a kérdést azért írtam ki mert úgy látom, hogy a legtöbb pasi a ribikre bukik és semmi más nem kell nekik csak egy juk amibe belenyomhatják a farkukat!
Tehát ne írd le, hogy én milyen lány vagyok mert te azt baromira nem tudhatod!
"Nem vagyok plázacica!"
Ezt egy szóval nem mondtam. Egyébként megsúgom, csak a saját baráti körömben van 5-6 teljesen normális, kedves srác. Átlagos külsővel. Mindegyikünk társat keres. Nem kefélőpajtit, TÁRSAT! A probléma az, hogy azoknak a férfiaknak, akik képesek az érzelmekre, és nem csak lyukat látnak bennetek esélyt sem adtok. Mert nem ők a falu bikái, meg mert ne vagányok. Szóval ne sírjon a szád, mert baromira nincs igazad!
"Lényeges hogy egy kedves és érző srác nem fog úgy kinézni mind egy izomagyú bunkó pasi."
Pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!