Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme az életemnek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme az életemnek, ha sohase lesz pasim?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 23:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
hát kedves kérdező... kicsit mesélhetnél magadról. Fogalmam sincs ugyanis hogy miért érzed azt, hogy sosem lesz párod.
2013. máj. 28. 23:22
 22/40 The Other ***** válasza:

Kérdező, írd már le, hogy mi miatt (hiszed, hogy) nem lesz sose párod!

Vonatbaleseted volt és deréktól lefelé megszűntél létezni? Vagy neked is olyan ritka bőrbetegséged van, mint amivel a TV-ben és Freakshowban szoktak embereket mutogatni? 400kg vagy és nem bírsz felállni a kanapéról?

(Közben wikin megtaláltam a film/könyv leírását, és izé... szerintem tényleg nem ez fogja megváltoztatni valaki életét)

2013. máj. 28. 23:24
 23/40 anonim ***** válasza:

:)

Jed Sawyer

24/40 anonim ***** válasza:

ma 23:22

Jah és ez rád is vonatkozik Xeno, de rajtad senki sem lepödik meg :D

25/40 anonim ***** válasza:

OFF: azok a szerencsétlen, éhező kisgyerekek, akik az 5. születésnapjukat sem élik meg, hiába próbálják bevonzani a jót, gondolnak rá, állnának hozzá pozitívan, ez nem fog rajtuk segíteni. Ők konkrétan kiröhögnék ezt a könyvet és a nagy "Titkot" !

Ez az átlag anyagi helyzetben lévőknek eladható, hisznek benne, hogy csak akarni kell. És valóban ! Meg tanulni, továbbfejleszteni magad, próbálkozni, csinálni, látástól-mikulásig, mert máshogy nem megy. "Csak" bevonzani... nem, ezt nem hiszem.

2013. máj. 28. 23:26
 26/40 A kérdező kommentje:

konkrét oka nincs.

eddig nem volt ezután sem lesz.nem akar engem senki.

2013. máj. 28. 23:31
 27/40 Solarian ***** válasza:
Az az értelme amivel megtöltöd. Ha origamizol akkor az, ha pasik után kajtatsz akkor az. Csak foglald el magad valamivel, mert különben tényleg ilyen öngyilkos gondolataid lesznek.
2013. máj. 28. 23:32
 28/40 anonim ***** válasza:

ma 23:31

mesélj magadról... hátha akarunk téged itt egy páran :D

2013. máj. 28. 23:36
 29/40 A kérdező kommentje:
nincs mit mondanom.meg tudom hogy semmi értelme nem lenne.
2013. máj. 28. 23:45
 30/40 anonim ***** válasza:
azért tégy egy probát a kedvünkért :)
2013. máj. 28. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!