Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdező, írd már le, hogy mi miatt (hiszed, hogy) nem lesz sose párod!
Vonatbaleseted volt és deréktól lefelé megszűntél létezni? Vagy neked is olyan ritka bőrbetegséged van, mint amivel a TV-ben és Freakshowban szoktak embereket mutogatni? 400kg vagy és nem bírsz felállni a kanapéról?
(Közben wikin megtaláltam a film/könyv leírását, és izé... szerintem tényleg nem ez fogja megváltoztatni valaki életét)
ma 23:22
Jah és ez rád is vonatkozik Xeno, de rajtad senki sem lepödik meg :D
OFF: azok a szerencsétlen, éhező kisgyerekek, akik az 5. születésnapjukat sem élik meg, hiába próbálják bevonzani a jót, gondolnak rá, állnának hozzá pozitívan, ez nem fog rajtuk segíteni. Ők konkrétan kiröhögnék ezt a könyvet és a nagy "Titkot" !
Ez az átlag anyagi helyzetben lévőknek eladható, hisznek benne, hogy csak akarni kell. És valóban ! Meg tanulni, továbbfejleszteni magad, próbálkozni, csinálni, látástól-mikulásig, mert máshogy nem megy. "Csak" bevonzani... nem, ezt nem hiszem.
konkrét oka nincs.
eddig nem volt ezután sem lesz.nem akar engem senki.
ma 23:31
mesélj magadról... hátha akarunk téged itt egy páran :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!