Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ma 23:11
de tanultam és utáltam is azt a tantárgyat. De egy köynv vagy egy film nem fog hozzásegiteni a szerelemhez, ha te nem teszel annak érdekében semmit... ezért mondom, hogy placebó az egész, mint a horoszkop meg a többi ilyen marhaság.
A Titok meg minden ilyen önfejlesztő könyv akkoris értelmetlen; egyszerűen kihasználják az emberi gyarlóságot és kétségbeesést, hogy jól megszedjék magukat a pénzükkel.
A kérdésre is válaszolva: bizonyára fiatal vagy még, ha valaki 70 évesen mondja ezt, akkor talán még el is hiszem. Fölösleges elkeseredni, az, hogy a környezetedben nincs ilyen pasi, nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Nem kell mindig ugyanabban a társaságban mozogni, lehet más emberekkel is ismerkedni, és ahogy az egyik előző írta, mindig akkor találnak rád, amikor nem is keresel senkit :D
Ne egy filmtől várd a megoldást, sőt ne is mástól!
Mi miatt nem lesz sose "pasid"? Tudsz rajta változtatni? Ez a lényeg.
Tényleg annyi az életed értelme, hogy valaki felszedjen és utána már csak tespedned kell a semmittevésben?! Ugyan már...
OFF: Valaki írja már le, mi a fene ez a "Titok" :) És neki hogy segített? (akár pm-ben, mert már kíváncsi lettem)
Köszi!
egy szerető, őszinte társam nem lesz soha, én ezt elfogadtam már, csak nagyon nehéz így minden.
nincs kedvem élni.
ja amúgy 23 éves vagyok.de ez szerintem lényegtelen.
a Titok c filmet láttam, a könyv is megvan, még régebben letöltöttem, sőt az író további könyvei is megvannak.nekem nem váltak be.bár erre nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!