Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme az életemnek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme az életemnek, ha sohase lesz pasim?

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 23:03
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
Az én szerelmemmel akkor találkoztam mikor nem is számítottam rá. Nem is ismertem azelőtt. Ha nagyon vágysz rá, és nem azon siránkozol, hogy nincs hanem arra gondolsz hogy lesz, akkor 100% hogy nemsokára lesz!
2013. máj. 28. 23:09
 12/40 anonim ***** válasza:
Prof. Shevy tökéletesen leírta a véleményem :)
2013. máj. 28. 23:10
 13/40 anonim válasza:
Kedves Shevy, akkor látom te sem tanultál fizikát
2013. máj. 28. 23:11
 14/40 anonim ***** válasza:

ma 23:11

de tanultam és utáltam is azt a tantárgyat. De egy köynv vagy egy film nem fog hozzásegiteni a szerelemhez, ha te nem teszel annak érdekében semmit... ezért mondom, hogy placebó az egész, mint a horoszkop meg a többi ilyen marhaság.

2013. máj. 28. 23:12
 15/40 anonim ***** válasza:
Biológialilag semmi értelme a létezésednek akkor. Mondjuk az enyimnek sincs, mégis itt keserítem meg a nép életét.
2013. máj. 28. 23:13
 16/40 anonim ***** válasza:

A Titok meg minden ilyen önfejlesztő könyv akkoris értelmetlen; egyszerűen kihasználják az emberi gyarlóságot és kétségbeesést, hogy jól megszedjék magukat a pénzükkel.

A kérdésre is válaszolva: bizonyára fiatal vagy még, ha valaki 70 évesen mondja ezt, akkor talán még el is hiszem. Fölösleges elkeseredni, az, hogy a környezetedben nincs ilyen pasi, nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Nem kell mindig ugyanabban a társaságban mozogni, lehet más emberekkel is ismerkedni, és ahogy az egyik előző írta, mindig akkor találnak rád, amikor nem is keresel senkit :D

2013. máj. 28. 23:13
 17/40 The Other ***** válasza:

Ne egy filmtől várd a megoldást, sőt ne is mástól!

Mi miatt nem lesz sose "pasid"? Tudsz rajta változtatni? Ez a lényeg.

Tényleg annyi az életed értelme, hogy valaki felszedjen és utána már csak tespedned kell a semmittevésben?! Ugyan már...

2013. máj. 28. 23:14
 18/40 anonim ***** válasza:
A titok max abban segít h hiszel benne és ezért magabiztosabb leszel...innentől kezdve bátrabb vagy és több esélyed van.( az önbizalom csodája semmi univerzumos marhaság nincs benne)
2013. máj. 28. 23:17
 19/40 The Other ***** válasza:

OFF: Valaki írja már le, mi a fene ez a "Titok" :) És neki hogy segített? (akár pm-ben, mert már kíváncsi lettem)

Köszi!

2013. máj. 28. 23:18
 20/40 A kérdező kommentje:

egy szerető, őszinte társam nem lesz soha, én ezt elfogadtam már, csak nagyon nehéz így minden.

nincs kedvem élni.

ja amúgy 23 éves vagyok.de ez szerintem lényegtelen.

a Titok c filmet láttam, a könyv is megvan, még régebben letöltöttem, sőt az író további könyvei is megvannak.nekem nem váltak be.bár erre nem használtam.

2013. máj. 28. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!