Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha focista lennék, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha focista lennék, akkor minden kis tini csaj rám izgulna mindegy milyen ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, ronda vagyok, de úgy látom a focista fiúkra nagyon buknak a kiscsajok.
2013. máj. 28. 21:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sok buta embe akik minden focistát tahonak tartanak a focisták mind pl. énis nem tahok vagyunk hanem flegmák én már vlmit letettem az asztalra bekerultem a szlovák vállogatotba is és van mire flegmáskodni.és az hogy mind1 milyen ronda vagy ha focista vagy akk nem számít mer a csajok nem a kinézetetdrefognak menni hanem a pénzedre.
2013. nov. 7. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!