Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem? 29 év. Tanárom.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem? 29 év. Tanárom.

Figyelt kérdés

sziasztok!

van egy úszás tanár nálunk a suliba, és nagyon tetszik.. egyszerűen már mindenki hülyének néz, hogy mikor meglátom mosolygok, a szívem bedobog, elvesztem az agyam, és ordibálok... ééés... aki éppen mellettem van elkezdem ütögetni, hogy nézd ott megy Balázsbá!! (így hívják) kifordulok magamból.. mikor tesi van mert vele szoktunk lenni, mindig őt nézem, róla álmodozom, és minden vágyam.. de tudom hogy nem lehet semmi belőle mert ő 45 éves, én 16 leszek.. de nagyon jófej tanár, rám szokott mosolyogni, és mondogatja hogy gyönyörűm, meg satöbbi.. igazi férfi, nekem ez a gyengém.. ma mellettem ült, annyira jó volt, istenem..*-*

egyébként, régebben még nem figyeltem fel rá annyira, és engem hívott hogy mutassam be a feladatot, én meg magamban: p**sába.. erre ő: nem a p**sába, de oda is mehetünk.. és sz*exin nézett.. :o

amúgy nem ilyen bunkó öreges tanár, nem is öreg a kinézete semmiii..

csak azért írtam mert kíváncsi vagyok a véleményekre..

ne sajnáljátok a betűket, mindenre kíváncsi vagyok!!!!! :)

2013. máj. 28. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ez 100% apakomplaxus, szar a kapcsolatod apáddal vagy nincs is apád....

Én pl most 19 éves fejjel remélem is hogy később jobban fognak rám tapadni az ilyen fiatal husikák :D

2013. máj. 29. 02:04
 12/17 A kérdező kommentje:
semmilyen apakomplexus.. nagyon jó kapcsolatom van apámmal :)) de ez a tanár megőrjít.. ma majdnem nekiütköztem, erre megfogta a derekamat *-*
2013. máj. 31. 23:18
 13/17 1112 ***** válasza:
53%
Váo! :D
2013. jún. 1. 00:10
 14/17 1112 ***** válasza:
53%
Ezt a váo-t ezt így értettem *-* Amúgy van rá esély, hogy bejössz neki, de az állását tényleg nem kéne kockáztatnia. Ha elballagtál, utána lehet valami esetleg, de én nemtom. Lehet, h tetszel Neki, de amíg oda jársz, tutkó nem lesz semmi. De álmodozni nyugodtan lehet:):):)
2013. jún. 1. 00:13
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

De édes vagy...:) én is majdnem ugyanebben a cipőben járok, csak én még nálad is idősebb vagyok, én az egyetemen bolondulok meg mindig amikor meglátom az illetőt. :D És én is kapok tőle hasonló jeleket, mint te.

Tuti vonzódik hozzád szexuálisan a tanár, amiket leírtál az önmagáért beszél. Viszont hallgass rám! Nem ajánlom, hogy bármibe is belebonyolódjál ezzel az emberrel...utána csak jobban szenvednél, még többet és többet akarnál belőle, és gondolj bele milyen megalázó lenne ha utána csak úgy keresztül nézne rajtad, és másik diáklányt fűzögetne.

Szerintem maradjon meg plátóinak ez a szerelem (vagy rajongás), később szép emlék lesz, most pedig csak élvezd, gyűjtsd az önbizalmat, hogy ilyen fiatalon beindítottad a tanár bácsi fantáziáját. ;)

Próbálj meg észnél lenni, úgy látom szex kialakulhatna köztetek, de később szenvednél. Nem ajánlom.

22/l

2013. jún. 7. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
na volt valami ? :DDD
2013. júl. 18. 04:43
 17/17 A kérdező kommentje:
semmi, de már nem érdekel :D bezártam az ajtókat előtte. .d:D
2013. aug. 21. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!