Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy idős férfiba mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,ő negyvenéves..
tudom,hogy nagyon rossz,hogy ez megtörténhetett.
Minden nap beszélünk,találkozunk különböző eseményeken,sokszor ő ír rám fb-on.
Imádok vele beszélgetni,vele lenni.
Hogy felejtsem el ?
2013. máj. 28. 10:26
1/7 anonim válasza:
van családja? amúgy meg majd idővel elmúlik, lehet, hogy csak egy fellángolás. ha találsz valaki mást, egy perc alatt el fogod felejteni.
2/7 anonim válasza:
Hogyhogy hogyan? Törlöd FB-ról, nem veszed fel a telefont, de azért előtte elmondod neki h be akarod fejezni.
3/7 A kérdező kommentje:
van egy kislánya,meg a kislányának az anyja,de nincsenek meg jól..de semmi nem volt köztünk soha,csak egyszerűen szeretünk egymással lenni :(
nemhiszem,hogy fellángolás,1,5 éve nem éreztem iylet
2013. máj. 28. 10:41
4/7 anonim válasza:
Kerüld el, és felejtsd el! Ha van egy kis eszed ezt teszed..
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2013. máj. 28. 10:48
6/7 anonim válasza:
Semmi gond én 20 évesen jöttem össze az akkor 50 éves párommal 11 éve vagyunk boldogak:))))
7/7 anonim válasza:
Szivás. sokat nem tudsz tenni, az érzelmeid ugyanis.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!