Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön Köteles Leander?
2013. máj. 28. 18:16
21/45 anonim válasza:
Leander nálam az a tipikus ASDASDASD pasi. :D
Imádnivaló :P
Grrrr. :33 ja, meg a hangjától elélvezek. Lol
22/45 anonim válasza:
Nagyon szeretem a zenéjüket. Ahogy előadja magát a színpadon, az szexi. Külsőleg kifejezetten csúnya srác. Egyébként elég visszahúzódó, inkább az a csöndesebb fajta, ami nem kifejezetten jó egy metál zenekar frontembereként. De jó srácnak tűnik, bár nem ismerem. Ha a külsőleg kell kiemelni onnan valakit, az a Vörös Attila. Na ő SZÉP! Nem helyes, hanem szép!
23/45 anonim válasza:
Ja az indoklás lemaradt. Azért nem jön be külsőleg, mert az arca kifejezetten durva, csúnya, nem szépek a vonásai. Semmi szép nincs rajta. A teste... hát az sem egy nagy szám, átlagos vagy átlag alatti. (Ettől függetlenül tehetséges, de ugyebár minden nem járhat együtt.)
24/45 anonim válasza:
Kívülről: Kifejezetten jó..! Belülről nem ismerem de amit olvastam róla az alapján szimpi..
25/45 anonim válasza:
Szerintem number one a pasi. Kulsore 10 pont ;)
26/45 anonim válasza:
Belsore, nem ismerem, de mindig ugy nevetek a klippen, vicces, bolondos figura :)
28/45 anonim válasza:
Bejön mert szerintem jól néz ki, plusz a zenéjük is tetszik.
29/45 anonim válasza:
Nekem nagyon. Volt szerencsém hallhatni élôben, szó szerint mellettem sétálgatott. Beszélgetni is lehetett volna vele, de nem mertem leszólítani - sokan megtették, mindenkivel elbeszélgetett.
Nekem tökéletes pasi. Nagyon tetszenek a kicsit husi, olyan fajta férfiak, mint ô. Ráadásul rocker és nagyon jó hangja van.
17/L
30/45 anonim válasza:
Na jó, népesítem a rajongók táborát! Engem megvett...fúúú de még mennyire....mondjuk nem az a lány vagyok, aki elsőre odadobná magát (túl prűd vagyok ehhez), de a távolból csodálat és ámulat 100 hőfokon sugárzik felé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!