Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön Köteles Leander?
Jaaa, hogy te rajongó vagy,bocs, azt hittem, ismered is, hogy ilyeneket írsz... :D :D
Az egy dolog, hogy megd*g 1-2 lányt és megy tovább,ha erre gondolsz. Szerintem minden zenész ezt csinálja fiatalon. A női rajongók 70%-a ráadásul minősíthetetlen stílusban odadobálja magát,nem is tudom,mit várnak :D
De,meg egy férfi név.
Ami amúgy is nagy kib@szás a gyerekkel,de metál énekesként handicap is XD
Kérdező !
Ha neked azt írod már megvan a kialakult véleményed róla,mert ismered,mondhat akárki akármit..... akkor nem értem kérdést :)
Nekem nem jön be,szerintem sz.r a zenéje is,a pasi fejere
iszonyat átlagos,ha nem lenne barátom,akkor se kéne ha hozzám vágnák se,mint ember meg nagyon el van szállva magától.
Unokatesóm egy suliba járt vele,azt mondja már akkor is egy nagyképű barom volt........
Ez egy őszinte vélemény volt.
Baromira nem az esetem.
A zenéjét nem ismerem (lehet jobb is,ezt nem tudom),
de a pasi feje iszonyat átlagos.
Az meg minket nem nagyon izgat,hogy mennyire ismered,nem ez volt a kérdés,te elfogult lehetsz vele.
Nekem sehogy sem jön be,ennyi.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!