Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nektek bejön Köteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejön Köteles Leander?

Figyelt kérdés

Ha igen,miért,ha nem,miért nem?

[link]

2013. máj. 28. 18:16
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Figyelj, te úgy látod, ahogy szeretnéd, nekem más a véleményem, ennyi. "Rajongói" szempontból nem pont az az ember, akire azt mondanám, hogy igen, úgy viselkedik azokkal, akik megveszik a lemezét, ahogyan kellene. Ennyi. Elhiszem, hogy jó barátod, én meg ugye nem ismerem behatóbban, de ez az én véleményem.:)
2013. máj. 28. 18:32
 12/45 A kérdező kommentje:

Jaaa, hogy te rajongó vagy,bocs, azt hittem, ismered is, hogy ilyeneket írsz... :D :D

Az egy dolog, hogy megd*g 1-2 lányt és megy tovább,ha erre gondolsz. Szerintem minden zenész ezt csinálja fiatalon. A női rajongók 70%-a ráadásul minősíthetetlen stílusban odadobálja magát,nem is tudom,mit várnak :D

2013. máj. 28. 18:35
 13/45 anonim ***** válasza:
56%
Nem, nem erről beszéltem.:) Azért elég sok mindent elárul, hogy csak erre tudsz gondolni, nem feltétlenül magadból kellene kiindulni.:) Leanderről meg ennek fényében annyit, hogy madarat tolláról... Ezt a vitát pedig én ezzel részemről lezártam.:)
2013. máj. 28. 18:42
 14/45 anonim ***** válasza:
A leander nem egy növény?
2013. máj. 28. 19:29
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

De,meg egy férfi név.

Ami amúgy is nagy kib@szás a gyerekkel,de metál énekesként handicap is XD

2013. máj. 28. 19:47
 16/45 anonim ***** válasza:

Kérdező !

Ha neked azt írod már megvan a kialakult véleményed róla,mert ismered,mondhat akárki akármit..... akkor nem értem kérdést :)

Nekem nem jön be,szerintem sz.r a zenéje is,a pasi fejere

iszonyat átlagos,ha nem lenne barátom,akkor se kéne ha hozzám vágnák se,mint ember meg nagyon el van szállva magától.

Unokatesóm egy suliba járt vele,azt mondja már akkor is egy nagyképű barom volt........

Ez egy őszinte vélemény volt.

2013. máj. 28. 19:57
 17/45 anonim ***** válasza:

Baromira nem az esetem.

A zenéjét nem ismerem (lehet jobb is,ezt nem tudom),

de a pasi feje iszonyat átlagos.

Az meg minket nem nagyon izgat,hogy mennyire ismered,nem ez volt a kérdés,te elfogult lehetsz vele.

Nekem sehogy sem jön be,ennyi.

21/L

2013. máj. 28. 20:00
 18/45 anonim ***** válasza:
Köteles Leander? Azt hittem valami kúszónövény fajta; még csodálkoztam is, hogy mit keres ez a "Szerelem, szex" témakörben. :)
2013. máj. 28. 20:04
 19/45 anonim válasza:
Minden tehetséges zenész beképzeltnek tűnik, és egyébként is neki lenne is mire... Vagy lehet, hogy ezt az érzést kelti, pedig nem azt. Szerintem jó srác, bár nem ismerem, de voltam már pár Leander koncerten és többször beszélgettem is vele. Abszolút pozitív jelenség (mondjuk ezt lehet az alkohol kis mértékben befolyásolta, de borban az igazság), és szerintem nem beképzelt.
2013. aug. 1. 18:10
 20/45 anonim válasza:
Nagyon szexi!
2014. jan. 5. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!