Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon megtetszett egy 30 éves nő? Lépjek? 17/L
Biszexuálisnak mondom magam. Voltam már fiúval, lánnyal, jó volt mind a 2.
De az utóbbi hetekben csak ez a nő jár a fejemben. Minden nap találkozunk, egy helyen lakunk. Ált. én vagyok az, aki keresi a szemkontaktust, de nem szokta elkapni a fejét.
Sajnos párkapcsolatban él, de én már alig bírom visszafogni magam, hihetetlen nagy vágyat érzek iránta.
Beszélni csak pár szavat beszéltünk, semmi magánéleti dologról nem esett szó, tehát fel sem tudnám neki hozni azt a sablon szöveget, hogy "egyik barátnőm biszexuális... mit a véleménye erről"
Merjek közeledni felé? Vagy esetleg kezdeményezzek beszélgetést?
Eléggé félénk vagyok, nem tudom mit szólna, hogy így egyik napról a másikra barátkozni szeretnék.
Mégis hogy tudassam vele, hogy "kell"?
Bunkó válaszokat/beszólásokat nem kérek, már kaptam eleget, köszönöm :)
Egyébként teljesen normális 18 éves csaj vagyok, gimibe járok és első szerelmem is egy pasi volt. :)
Jézusom, titeket is ez fog meg.
Én kérek elnézést, elírtam a kérdésben, 18 vagyok.
Jó lenne egy normális válasz is :D
Első kettő nagyon vicces, el nem is írhatta ugyebár... De jó hogy ti tökéletesek vagytok, ha már nem is lehet az mindenki.
A kérdezőnek meg: Szerintem felejtsd el. Képzeld el, hogy van pasid és ennek ellenére odamegy hozzád egy 12 éves lány, aki állítása szerint bisex és nagyon tetszel neki. Mit mondanál?
A koromra utoljára reagálok: 18. Elírtam!
Egyébként ez volt az 1. opció, hogy rákérdezek. De ha esetleg rosszul fogadja, az ciki...
Hát furcsának tartanám, az biztos.
Azért is félek rákérdezni, mert a környezetemben nem igazán van ilyen. Vagy csak én nem tudok róla :)
Azt sem tudom eldönteni, hogy a pillantásomat miért viszonozza? Elgondolkodik, hogy bejövök neki vagy esetleg azon gondolkodik, hogy mi a fenét akarok tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!