Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok túl sokat foglalkozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok túl sokat foglalkoznak a külsejükkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy eléggé önbizalomhiányos lány vagyok, sokak szerint alaptalanul. Mindenemet utálom tulajdonképpen. A combjaim összeérnek, a hasamat is nagynak látom, az arcomat sem szeretem, sem semmit. A barátom viszont imádja mindenemet, a lábaimat különösen. Mégis van bennem egy ilyen megfelelési kényszer, és folyamatosan sanyargatom magam. Hetekig nem eszek rendesen, csak pl. puffasztott rizst, hogy még soványabb és soványabb legyek, amúgy evészavaros is vagyok, kajálás után mindig bűntudatom van. Az edzőterembe fulladásig hajtom magam. Srácok egyébként tényleg sasszemmel figyelitek a lányok testét? Vagy fölöslegesen nyomorgatom magam? Amúgy a barátom ezt nem várja el tőlem, magamtól jön.

2013. máj. 28. 17:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem figyelik sasszemmel,de örülnek,ha törődsz magaddal. Én is hasonlóan maximalista vagyok,csak ezt a nem kajálást nem csinálom,mert nincs semmi értelme. 7évig bulimiás és anorexiás voltam váltottan,ha tudok segíteni,írj nyugodtan,megéltem pár dolgot.
2013. máj. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!