Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy barátkozhatnék meg a szülés gondolatával?
Nem is biztos,hogy képes vagyok rá,egyszerűen rettegek ettől a hatalmas fájdalomtól.Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm is,a síma rákszűrés is fáj.Mindenki jön azzal hogy majd vágyok a gyerekre és az elmulasztja,de tudom,hogy nem mulasztja!Csak attól félek,elvesztem a párom e miatt.
N21
Kérj szüléskor epidurális érzéstelenítést és már nem is fog fájni. A császárt is ebben csinálják, sőt a láblevágást is.
Így a szülés alatti fájdalommentesség meg lesz, de nem lesz posztoperatív fájdalom.
Te inkább 21L vagy még ahogy olvasom. Amúgy miért akarsz már most gyereket? Ha itt (vagyis inkább ott :) ) lesz azt majd érezni fogod, úgy 28-30 éves korod körül. Egyébként nagyon gyenge, önbizalom hiányos egyén lehetsz, ha azt hiszed, hogy ezért elhagyna a párod. Kissé elszomorítasz ezzel a hozzáállással. A terhesség idején a hormonok is megváltoznak és vagy nagyon fogod várni, vagy totál depresszív leszel.
Ui: Egy empatikus F. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!