Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk neketek csak kimondottan a sovány csajszik jönnek be vagy szeretitek az olyat is akin van mit fogni? Az arcot is nézitek v azt csak utoljára? Ki hogy vélekedik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 06:34
11/15 anonim válasza:
Igen.
Egyértelmű.
nagy mellekkel.
Ne legyél már naiv....
12/15 anonim válasza:
én az arcot nézem meg a tested vékony is jó de a dagat sztem ha valaki kővéra az arca s elcsuful mer arra is hizik sztem az átlagos testalkat a nyerő
13/15 anonim válasza:
nekem tetszenek a ducik, csak sokszor előfordul hogy arcra is híznak az meg már nem kéne
f19
14/15 anonim válasza:
A kicsit ducik még lehetnek szépek, és az arcot nézem meg először.
15/15 anonim válasza:
21/F
Láttál igazán olyan duci csajt, aki menő volt?
Láttál olyan lányt, aki szép volt és duci?
Láttál olyan duci lányt, akinek frankó jó pasija volt?
Hozzá teszem még, amit az egyik előttem szóló mondott: Ne legyél naiv!
Gondold végig:)
U.I.:A külsőd miatt bámulunk meg és szólítunk le, de nem csak amiatt maradunk is együtt Veled.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!