Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki soha nem találja meg a párját?
Létezik, igen. És szerintem sokkal jobb egyedül, így legalább teljesen független lehetsz, a magad ura. Te jársz jobban, hidd el, az együttélés meg a házasság sokkal rosszabb egy idő után.
"Nem itt kéne sajnáltatnotok magatokat,és akkor találnátok. Semmi nem repül az ember ölébe csak úgy,tenni kell érte!!!"
Vélhetően már megpróbálták. Más egyéb, hasonlóan "hasznos tanács"? LOL...
Voltam már egyedül és párban is, szóval ismerem mind két oldalt, így a voksomat (jöhet a lepontozás) a szingli létre teszem.
Az olyan típusú emberek, mint én rendelkeznek egy olyan rossz tulajdonsággal, hogy egy idő után ráunnak a többi emberre, így inkább sok rövid kapcsolatom van/volt, mint egynéhány hosszú.
Olyanokat keresek, mint én. Megmondom az elején, hogy mit akarok, ő bólint, miután végeztünk elválnak útjaink, de mivel elég kicsi a világ, megesett néha, hogy szembejött velem egy régebbi partner, na az egy 10/11-es kínos pillanat volt.
Nem ámítok senkit azzal, hogy örökké együtt leszünk, minden habos lesz és rózsaszín, a faszt. Kielégítjük egymást igényeit és kész. Nem vagyok senkihez se kötve, így annak az esélye, hogy ráununk egymásra és akarva-akaratlanul félrelépünk egészen pontosan zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!