Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy annyira feldühített a lány, hogy legszívesebben megütötted volna, de elvből nem tetted? Vagy meg is tetted?
Előre is elnézést a lányoktól, de eszembe jutott egy vicc!
A nőket nem szabad ütni, csak rúgni!
Nyugi, nem bántalmaztam lányokat soha!
http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=..
szerintem neki és társainak igencsak kijárna 1-2 füles.
Fizikailag gyengébb? Te nem verekdtél még úgy poénból lány barátaiddal, sport társaiddal? Azért igencsak van esélye egy verekedésnél egy közepes alkatú támadó férfival szemben egy hasonló súlyú nőnek. Hidd el, tudnak olyanokat leverni hogy hihetetlen.
És igenis örültem volna annak ha azt a 3-4 tetvedék 20-on éves csajt valami járókelő pasi leüti, akik engem vertek meg poénból 13 évesen. A pasijaik meg röhögve nézték. Úgyhogy a nők között is vannak olyan véglények akik megérdemelnék. A mostani barátnőm egyszer kétszer próbálkozott megütni, aztán közöltem vele hogy fogja a cuccait és takarodjon ahova akar, azóta leszokott róla. Azért lányok között is akad nagyon nagyon sok agresszív véglény aki visszaél vele hogy nem fognak neki fiúk visszaütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!