Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az olyan, aki akkor hagyja el a barátnőjét, mikor kórházba kerül? És utána rögtön mással kezd ki?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 15:42
11/18 A kérdező kommentje:
sokáig voltak együtt, évekről van szó. és a srác többször is megcsalta, mikor kórházba került a csajt.
2013. máj. 26. 15:55
12/18 anonim válasza:
Ha egy kapcsolat nem működik,akkor teljesen mindegy,hogy mikor szakítanak.Kifogást mindig lehet találni,hogy éppen most miért ne szakítson(karácsony,szülinap,névnap,stb.).
13/18 A kérdező kommentje:
de a lány súlyos dologgal került kórházba.
2013. máj. 26. 15:57
14/18 anonim válasza:
4! egyet értek
Te kedves kérdező ne haragudj így írod ki, de ez nem helytálló, okos vagy nem először csalt meg, akkor mit vártál, mindegy mivel kerültél kórházba, ha igazából soha nem szeretett, már hamarabb abba kellett volna hagynod, mert ő nem becsült semmire, ettől nagyon sajnálom, hogy ő ilyen Veled szemben N
15/18 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó, össze jöttem egy pasival, és ő csinálta ezt.
2013. máj. 26. 16:09
16/18 anonim válasza:
nem szép dolog, sőt köcsög dolog, de mégis csak te válaszottad!
25!
17/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok vele együtt, és nem én voltam a kórházba!!! hanem az exe!!!
2013. máj. 26. 19:11
18/18 anonim válasza:
Sok jót ne várj tőle Hűség, kitartás, őszinteség, emberség nem az erőssége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!