Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyém nem volt annyira nyilvános, csak osztály látta, meg a tanár :O
Református iskolába járok, nap vége, imádkozás, egész nap rosszul voltam, hát besikerült imádkozás közben, de az volt a legszörnyűbb, hagy a tanárnő észre se vette :))
Niagarán.:D:D egy fesztiválon.
Részegen sportcsarnok előtt. 40-45 ember láthatta, de sötét volt és bokrok közé mentem.:D
Jóhogy :D De szerintem ilyen az emberek többségével előfordult már.
Gyerekkoromban volt olyan, hogy bekaptam valami undi vírust, mentünk anyámmal az orvoshoz, vártuk a zebránál, hogy zöld legyen a lámpa, közben végighánytam a járdát.
Tiniként volt olyan, hogy elmentem egy koncertre, irgalmatlanul berúgtam (hát nem sok gyakorlatom volt még benne, összesen két sört ittam, meg egy feles vodkát). Kimentem a bulihely elég egy sráccal, elkezdtünk csókolózni, aztán éreztem, hogy gond lesz, úgyhogy gyorsan leválasztottam az arcát az enyémről, kb. erre volt időm, és már jött is föl minden. Szerencséjére őt nem hánytam le, de körülöttünk mindent. Nem is gondoltam, hogy ennyi minden van a gyomromban, mivel otthon előtte csak egy tükörtojást ettem :D
Egyszer hánytam az akkori munkahelyemen is, igaz, akkor pont nem dolgoztunk, zárás után elkezdtünk iszogatni, meg megettük a megmaradt sültkrumplit (étteremben dolgoztam), de addigra már nagyon beszívta az olajat. Na ez tequilával nem volt túl jó kombó, úgyhogy amikor lementem az öltözőbe a kabátomért, akkor hánytam egy marha nagyot, szerencsére ott volt a vécé is, úgyhogy nem volt ciki. Igaz, hazafelé hánytam még egyet, az már az utcán jött ki, de azt meg nem látta senki.
Olyan is megesett, hogy a volt pasimmal mentünk egy buliba, út közben ittunk egy kicsit minden útba eső kocsmában, aztán felhívott egy ismerősünk, hogy várjuk meg, ő is csatlakozik. Leültünk egy padra, és a pasim elkezdte mondogatni, hogy látja rajtam, hogy már sokat ittam, tuti hányni fogok, ő egészen biztos benne, és még sosem tévedett ilyenben. Egyébként semmi bajom nem volt, és ha nem dumálja belém, hogy rosszul vagyok, akkor tuti nem hánytam volna, így viszont rácseszett ő is, mert igaza lett, és szépen telibe hánytam a cipőjét. Mondjuk ez durva volt, mert nem volt semmi előjele, éppen azt akartam neki mondani, hogy menj a 'csába a hülyeségeddel, de amikor kinyitottam a számat, hát egészen más jött ki :D
Hánytam már úgy is, hogy beteg voltam, és pont emiatt mentem orvoshoz. Na persze kismillióan voltak a váróban, már egy órája ott ültem, és kezdtem kimondottan nem jól érezni magam. Aztán jött egy pont, amikor éreztem, hogy na jó, most tuti hányni fogok. Viszont a klotyó foglalt volt (a hangokból ítélve egy nő pont ugyanazt csinálta bent, amit én is akartam), úgyhogy kiszaladtam az utcára belehánytam a virágtartóba. Kicsit ciki volt, mert elég sokan jöttek-mentek arra.
Szintén beteg voltam, amikor egy szállodában hánytam. Persze amikor elmentünk hosszú hétvégézni, még nem tudtam, hogy beteg vagyok, egész nap tök jó volt, a férjemmel strandoltunk, jól bevacsoráztunk este, meg még eldumálgattunk a szálloda éttermében, de egyre furábbnak éreztem a gyomrom, aztán egyszer már az étteremben ki kellett mennem a mosdóba. Akkor jobb lett, úgyhogy azt gondoltam, hogy csak túl sokat ettem. Felmentünk a szobánkba, kimentünk a teraszra egy cigit elszívni, na ott hánytam másodszor, már nem tudtam volna beérni a vécére, úgyhogy az ment, ahova ment, sajnos ezt a teraszszomszédunk végig is nézte. Ezek után az éjszakát a fürdőszobában töltöttem. Na ez baromi rossz volt, ilyen sz-rul sosem voltam korábban, még másnap is okádtam folyamatosan, hazafelé hatszor álltunk meg miattam a kocsival az amúgy egy órás út alatt.
Hát, nyilvános helyeken nekem ezek jöttek össze életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!